Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinové zanechali původních profesí číšníka a taxikáře a pronajali si prosperující diskotéku Brooklyn. Jejich poklidný život však naruší podvodník Kadlec, který nezapomněl, že to byli právě oni, kdo jej před dvěma lety dostali za mříže. Celou tu dobu myslel jen na pomstu. Dříve drobný podvodníček s pomocí svých kompliců, zetě Bureše a spoluvězně "Inženýra" se napojí na obchod s drogami a zahájí svou pomstu. Michal je zatčen pro znásilnění dívky, kterou v životě neviděl a Tomášovi nedá moc práce zjistit, že za vším je právě Kadlec. Dlouho také Tomáš netuší, že sympatická Ivana, která nastoupila do jejich podniku a do níž se zamiloval, pracuje také jako luxusní prostitutka a do podniku ji nasadil právě Kadlec. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (240)

castor 

všechny recenze uživatele

„Pojď, zabijem se.“ - „Až jindy, jo?“ I přes všechny Maisnery a agenty Hrušky je pokračování Soukupova hitu nesmírně příjemné. A nikdy nezestárne. Odpouštím mu všechny logické lapsy, a když to opět poběží v TV, tak nemám problém to třeba na podesáté zase vidět... Nechápu úrovňové srovnávání s Kameňáky apod., tady totiž nesmrtelné hlášky dokonale fungují. Dvojice Vaculík s Tofim válela, Karel Augusta zrovna tak, režisér Soukup toho času uměl. Tohle je nostalgický tuzemský kult raných 90. let!! ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, kolik odpadů by zdejší honorace na film navalila, kdyby to nenatočil Soukup.Tady je to někdy jak v pakárně.Kdejakej skutečnej odpad tu svítí pěti hvězdami jen kvůli jménu režiséra, nebo představitele hlavní role a Soukup, kdyby natočil Motýlka se Steve Mc Queenem, tak sklidí výsměch.:)))Tupci ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Sice se jedná o nastavovanou kaši - ty samé postavy, ta samá ohraná zápletka, nicméně stále má tento film jakýsi drive. Roztomilá je role Karla Augusty, Marek Vašut si zde zase koleduje o odpad a Sagvan o tečku. Přiznám se, že tři hvězdy jsou jakási znouzecnost, protože film podle se podle mě pohybuje mezi 4* a odpadem...takže hodnotím přibližně 2 a půl *. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, který jsem dřív rád neměl, ale po X letech jsem na ně náhodou narazil v televizi a zjistil jsem, že to zase až tak špatný nebylo. Řikal jsem si, jestli zrovna Kamarádovi do deště II trochu nekřivdim, takže když to včera šlo v televizi, tak jsem se podíval. A musim konstatovat, že tohle fakt neni ten případ filmu, kterýmu bych po letech zvýšil hodnocení. Jedničku mám docela rád. Ta je sice trochu naivní, ale připadá mi, že se nebere tak moc vážně. V případě dvojky mám pocit, že tvůrci měli asi strašně velký ambice natočit nějakej trhák jak z Hollywoodu, ale vůbec se jim to nepovedlo. Taky v jedničce působili Tofifé s Vaculíkem dokonce i trochu sympaticky. Nebo minimálně mi aspoň nevadili. Ale tady jsou jejich postavy zralý na pár facek. Pobavilo mě snad akorát pár scén s Karlem Augustou. Kromě tý atmosféry začátku 90. let a dobrý muziky (Moby, Technotronic) film jinak nic moc nenabídne. Dvě hvězdy jsou až až... ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Nastavovaná kaše prvního filmu - není špatná, tentokrát český Podraz zasazen do porevolučního podnikatelského prostředí. Kdybych měl říct klady - ústřední trojice si jede to svoje a hryc jim přihrává, objevení Simony Krainové a pěkná minirole Vašuta ( " Co to je trabant ? , " " Slovo nejde, to v Americe neexistuje " ) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Filmová diskotéka Brooklyn existuje i ve skutečnosti, a to v Praze 5 na Stodůlkách. Jejími majiteli byli po určitou dobu dokonce Lukáš Vaculík a Sagvan Tofi. Exteriéry však byly natočeny jinde. (AntonioG33)

Související novinky

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

12.01.2017

Na prvního Anděla Páně vyrazilo do kin 188 138 diváků, takže Jiří Strach rozhodně nečekal, že jeho pokračování rychle zaútočí na milion. Právě tahle cifra ale padla v šestém týdnu promítání, čímž se… (více)

Reklama

Reklama