Reklama

Reklama

U-Turn

  • USA U Turn (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Bobby Cooper (Sean Penn) uhání ve svém autě směrem k Las Vegas, aby srovnal hráčský dluh u mafiánů, kteří už ho kvůli prodlení v platbě připravili o dva prsty. Doufá, že pak bude volný jako pták. Porucha na autě ho však zavede do ospalého arizonského městečka s nepatřičným názvem Superior. Zde se ocitne v pasti, protože přijde o všechny peníze a nemá jak si nechat auto opravit. Když se seznámí s krásnou Grace McKennovou (Jennifer Lopezová) a jejím vlivným manželem Jakem (Nick Nolte), cíl uprchnout z města rázem ustoupí základní potřebě přežít. Jake nabídne Bobbymu peníze za vraždu Grace. Ta ho později požádá, aby se zbavil Jakea. Oba mu nabízejí způsob, jak se dostat pryč – když pro ně zabije toho druhého. Jakmile se však Bobby nechá zatáhnout do smrtící hry chtíče, šílenství a peněz, začne jít opravdu o hodně... (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (465)

Shit 

všechny recenze uživatele

Přesně tenhle typ filmů mam děsně rád a hned od úvodních titulků sem si ho zamiloval. Excelentní Sean Penn, úžasně krásná Jennifer Lopez, skvělej prasák NIck Nolte a božskej křupanskej opravář Billy Bob Thornton, herecký zastoupení tady prostě fakt nemá chybu a na to je nabalenej parádní a tak trochu tarantinovskej příběh, snad jen ten konec nemusel být tak moc překombinovanej, být to o 10 minut kratší, tak je to dokonalý. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tak to byla síla. Skvělé obsazení, ale hlavní hvězda tohohle filmu je Oliver Stone, který dokáže vytěžit maximum už i z úvodní scény kdy Sean Penn jede do toho zapadákova. Všichni herci bez vyjímky hrají skvěle. Úchyl Nicka Nolteho je nezapomenutlený stejně jako úchyl Billy Boba Thortona. Sean Penn je skvělej a je hustý jak postupně furt krachuje z toho jak se mu to celý kurví. Jennifer Lopez je ultrahypersexy a zahrála to taktéž skvěle. No a dvojice Joaquin Phoenix a Claire Danesová skvěle dotváří tento brilantní film. ()

Reklama

Lynn 

všechny recenze uživatele

Zatracenej cizinec Sean Penn v dusném, prašném, špinavém zapadákově kdesi v Arizoně potká hříšně lačnou Jennifer Lopez. Jenže ta má žárlivého starouše, ale ten má zase balík peněz ... V ospalém městečku můžete narazit jedině na hromadu všelijakých figurek, z nichž nikdo zaručeně není normální :-) A supi se můžou slétnout k vydatné večeři :-)) Olivere! Já tě miluju! ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Pozor! Text obsahuje úchylné SPOILERY!       V tomhle vypečeném zapadákově chcípl pes. Vlastně nechcípl, jen tak vypadal. Většina obyvatel jsou divní týpci, radost pohledět. Jsou sto let za opicema, potí se jako prase a k návštěvníkům se chovají jako svině. A pak drze požádají o pomoc. Třeba při věšení záclon nebo zavraždění své holčičky. Dcery, již léta úspěšně przněné svým tátou, která si ovšem to prznění s gustem užívá. Co taky jiného za zábavu si užít na maloměstě, že? V autoservisu vám úchylnej a mastnej vágus auto ještě víc rozesere, ale zato vám nezapomene vykrást kufr, babka ve večerce je jednou nohou v hrobě, ale na lupiče vytáhne zpod kasy brokovnici a ucedí: „Hijo de puta!“, čiperka. Slepec se podívá, kolik jste mu hodil do kasičky, pak mlaskne na svého chcíplého psa a jde s ním na procházku. A nad tím vším krouží supi. Nad dvěma prsty, ucvaknutýma kvůli dluhům, i nad sexem Bobbyho a Grace, když divoce souloží vedle mrtvoly právě umláceného otce. Navíc celou tu romantiku dokresluje povedený soundtrack. Kladný hrdina žádný, mravní ponaučení z filmu nula - čirá zábava! 90%. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Výborná náznakovka road movie, kde však dobrodružství na cestách končí velice záhy. Dalo by se to nazvat také trampoty pana zoufalce Penna, jenž je vláčen životem za přispění kurefské dávky ironie osudu. Snímek se pyšní parádním hereckým obsazením, kdy si Oliver Stone nechal záležet na každé figurce, čímž pozvedl kvalitu na top úroveň. Ostatně Stone jede v zajetých kolejích a scénáristicky, vizuálně i ironicky dává vzpomenout na Takové normální zabijáky, od kterých si ale dává pár kroků odstup, protože U-turn se tváří daleko víc konzumně. Doporučuju. 90% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (17)

  • Oliver Stone původně zamýšlel do role Grace Sharon Stone, ta ale měla přemrštěné požadavky na honorář. (Ai.ma)
  • Ve filmu se objevuje druh supa, který v Americe vůbec nežije. (Cheeker)

Reklama

Reklama