Reklama

Reklama

Večírek

Trailer

Obsahy(1)

Na večírku se postupně scházejí bývalí spolužáci. Toto setkání by se pravděpodobně neslo v duchu lehkého škorpení a nostalgických vzpomínek, jenže místo dalšího spolužáka zazvoní u dveří podomní prodavač a přinese nečekanou zprávu o kamarádovi, který už nikdy nedorazí. Účastníci večírku se za ním společně vydávají autobusem. Během cesty se ukáže, že mluvit o skutečných pocitech je mnohem složitější, než se zdá. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (228)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Úvodní párty byla extrémně, extrémně uhozená. Cesta busem to v mých očích zvedla ze dna. Po letech chválím Táňu- byla vynikající! Líbil se mi i Matěj Dadák, pana inženýra vystřihnul výborně. Párkrát jsem se fakt upřímně zasmál, ale nesedly mi ty rádoby nekorektní gagy. Pane Suchánku, buď to příště pořádně ohulte, nebo se na to vykvajzněte. A na hajlování a židy už se komplet vyserte- to je úplně mimo mísu. P.S.: Já ten Suchošův humor nevyhledávám, spíš naopak. A teď už asi vím i proč. On jak je prťavej, tak programově všechny kolem sebe musí usvědčovat z nějakých jiných, ne tak zjevných vad. Ale každej musí mít v jeho očích nějakej trabl- alkáč, impotent, debil, blbka… a když by se ta vada náhodou měla hledat obtížněji, tak může posloužit i to, že je třeba zpěvák. Ale vždycky tam musí být ten odsudek, ta slabina, kvůli které se přestanete zabývat mým vzrůstem a začnete řešit sami sebe. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Takto nejako to asi vyzerá, keď obsadíte špičkový herecký ansámbl do scenáristicky, dejovo aj atmosfericky pokazenej filmovej sračky, u ktorej nemáte ani tušenia, o čo režisérovi vlastne ide. Suchánek je síce fajn komik, ale ako režisér sa veľmi nepredviedol. Navyše asi prvýkrát mi dosť vadil Čeky, ktorý na druhej strane neobstál ako herec. Tie dve hviezdy sú ozaj len za pretlak tých hereckých mien, inak ale veľmi slabé. 40 % ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Kupodivu mi to nepřipadá tak hrozné, jak zde mnozí zmiňují. Některé pasáže jsou opravdu vtipné (i když takovým tím Suchošovým lehce nekorektním způsobem) a hlavně tedy výborně zahrané. Občas trochu zamrazí z té podoby s nepříliš povzbudivou realitou... Myslím si, že se teď u nás točí daleko horší komedie. Tahle je celkem neškodná. (50%) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Možná je to blbý, ale tady jsem to už tak nějak i na základě zdejšího hodnocení čekala, od Suchánka jsem zázraky vůbec nečekala, a nakonec jsem se doma u Netflixu zasmála nad hláškama party bývalých spolužáků (kdo má fakt rád třídní srazy?) i víc jak u současné kinoprodukce. Na večer po náročném dni mi Večírek sedl, Boudová a Vilhelmová neměly chybu a Langmajer mě přesvědčuje už po několikáté, že umí být vtipný i jako komediální herec. ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Toto bude zřejmě jeden z nejrozporuplnějších filmů roku. Víte, nedovedu vyjádřit, co mne na filmu zaujalo, ale faktem je, že mi leží v hlavě. Během měsíce jsem viděl Prvoka, deník fotra a Večírek a zatímco u prvních dvou jsem se vcelku nasmál, u Večírku tomu zas tak nebylo a přesto nakonec nad ním nejvíce přemýšlím. Tato antikomedie mi prostě nedá spát... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

Reklama

Reklama