foto

Jiří Ployhar ml.

  • nar. 18.4.1976 (42 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jiří Ployhar ml. se narodil 18.4.1976 v Praze. Vystupuje na scéně Městských Divadlech Pražských. Poprvé se ve filmu objevil už v osmi letech ve filmu Kukačka v temném lese. Větší roli dostal až o 11 let později v seriálu Život na zámku, kde si zahrál studenta Říhu. V roce 2004 si zahrál svou nejslavnější roli Mrázka v seriálu Redakce. Po skončení tohoto seriálu tato postava přešla do komediálního seriálu Čt Horákovi.

Další velkou roli dostal v retroseriálu Vyprávěj, kde hrál Ivana, šéfa hlavní hrdinky Evy Dvořákové. Ve filmech jej můžeme vidět v českých, ale i  zahraničních dílech, např.v Maigret: Maigret a mrtvý tulák (Tristan), Rafťácích (hasič), Skeletonech (skeleton Holmes), Škole princů (pytlák), Tajemství staré bambitky (Pernikář), Micimutr (Ceremoniář), Lidicích (voják Schuppo), O Pokladech ( První komoří) a nebo v Příběhu kmotra (Moravec). JIří Ployhar ml.hrál ve více než 30 filmech a ve více jak 10 seriálech. V současné době jsme jej mohli vidět v novém seriálu Případy 1. oddělení jako fanouška fotbalového klubu.

Petr "tsatsiki" mareček

Herecká filmografie

Filmy

2017 Monstrum (TV film)
2016 Lída Baarová
Zločin v Polné (TV film)
2015 Fotograf
2014 Na druhý pohled (TV film)
Tři bratři
2013 Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
Příběh kmotra
2012 O pokladech (TV film)
2011 Lidice
Micimutr
Policie Modrava (TV film)
Tajemství staré bambitky (TV film)
2010 Škola princů (TV film)
2009 Klub osamělých srdcí (TV film)
2008 Nebe a Vincek (TV film)
2007 Skeletoni
Škola ve mlejně (TV film)
2006 Rafťáci
2005 Zlá minuta (TV film)
2004 Silný kafe
2003 Bespojení (studentský film)
Mír jejich duši
2002 Kožené slunce (TV film)
2001 Deník šílené manželky (TV film)
Náraz (studentský film)
Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka (TV film)
Střecha (studentský film)
1999 Jeníček a Mařenka (TV film)
1998 Krupice (TV film)
1995 Indiánské léto
Mutters Courage
1989 Blázni a děvčátka

TV seriály

2018 Inspektor Max (TV seriál)
Rodokmen (E09)
Rodinné vztahy (TV seriál)
Vzteklina (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Štafl (TV seriál)
Petiční stánek (E07)
Značka (E06)
Šušně (E01)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Nakonec to nejlepší (S05E50)
Nečekané nabídky (S05E48)
Konec jedné lásky (S05E44)
další epizody (21)
2017 Bohéma (TV seriál)
Dvojí tváře (E06)
Vyhrát za každou cenu (E05)
Past na svědomí (E02)
Single Man (TV seriál)
Levá, kam se podíváš (E08)
Specialisté (TV seriál)
Poslední blues (S01E06)
Svět pod hlavou (TV seriál)
1983 (E10)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Padělek (E07)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Slzy (S04E34)
Ukradený hotel (S04E33)
Z deníků neúspěšných (S04E32)
další epizody (8)
Vyšehrad (TV seriál)
Zápas (E10)
Zázemí (E09)
Beďar (E08)
další epizody (5)
2016 Vyšehrad (TV seriál)
Kabelka (E04)
Roman (E03)
Zápisné (E02)
2015 Vinaři (TV seriál)
Policejní dorost (S02E11)
Strdínský batman (S02E05)
2014 Mazalové (TV seriál)
Magie (S01E07)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Klubové barvy (S01E14)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Kladivo na důchodce (S01E09)
České století (TV seriál)
Musíme se dohodnout (1968) (E06)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Poselství (E02)
další epizody (4)
PanMáma (TV seriál)
Tajemství šéfa kuchyně (E04)
Škoda lásky (TV seriál)
Hrdina (S01E13)
Mokré tričko (S01E05)
Vyprávěj (TV seriál)
Fitness (S05E06)
Kuponová privatizace (S05E01)
2012 Ententýky (TV seriál)
Víc bolesti, než radosti (E06)
Jsem mizerná matka (E02)
Policajti z centra (TV seriál)
Než řekneš švec (E01)
Vyprávěj (TV seriál)
Karpíšek (S06E09)
Annonce (S04E11)
Praha plná trabantů (S04E06)
další epizody (5)
2011 4teens (TV seriál)
Lyžák (E05)
Okno do hřbitova (TV seriál)
Modrá voda (E09)
Vyprávěj (TV seriál)
Osmdesátiny (S03E13)
Burza (S03E12)
První polibek (S03E09)
další epizody (6)
2010 Vyprávěj (TV seriál)
Bytové divadlo (S02E11)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Poslední plavba (E10)
Návrat háčků (E09)
Křižákův návrat (E08)
další epizody (10)
Vyprávěj (TV seriál)
Bonboniéra (S01E18)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
DNA jako důkaz (S01E04)
Jiná láska (S01E03)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Rozvod po italsku (S04E06)
Bufet nám neberte! (S04E04)
Sylvě jde o život (S04E03)
další epizody (14)
2007 Trapasy (TV seriál)
Horákovi (TV seriál)
Jaro útočí (S02E05)
Zachránění (S02E04)
Hra o lípu (S02E02)
další epizody (6)
Četnické humoresky (TV seriál)
Skokan (S03E09)
2004 Redakce (TV seriál)
1999 Maigret (TV seriál)
Maigret a mrtvý tulák (E30)
1998 Tři králové (TV seriál)
Depeše pro Londýn (E01)
1995 Život na zámku (TV seriál)
Závěť (S01E12)
Klíční kost (S01E08)
Konkurs (S01E07)
další epizody (7)

Dokumentární

2015 Dabing - minulost a současnost (TV film)

TV pořady

2009 Služby v našich službách (TV pořad)
2004 Jak přežít nepohodu (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace