Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Léta panoval mezi lidmi a Cylony zdánlivý klid. Před 40 lety vyhlásili tito lidmi stvoření roboti lidstvu válku, ale během ní záhadně zmizeli. Teď se vracejí. Silnější, vyvinutější, s modely schopnými imitace člověka a s jediným cílem. 12 lidských vesmírných kolonií čelí drtivému a dopředu připravenému útoku, ve kterém se lidstvo brzy ocitne na pokraji zkázy. Pilotní minisérie k stejnojmennému seriálu. (berg.12)

(více)

Diskuze

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Mam pocit, ako keby to to bolo natocene v osemdesiatom druhom a cakali do vydania do 2003.
Strasne daco. Ale ocividne to ma svojich fanusikov. Aj ked nechapem preco? No ale ved aj Nuda ma... (ehm, teda Duna).

ezop1012

ezop1012 (hodnocení, recenze)

pribeh je super, efekty menej dostacujuce na dobu vzniku, ale najvacsim nedostatkom je absencia vhodnej filmovej hudby, takto je snimok strohy ani mastny ani slany, skoda potencial bol velky. 3/5 

InaSe

InaSe (hodnocení, recenze)

Shait

s tvou 1. větou souhlasím, ale když to vydržíš až do konce seriálu dozvíš se velmi zajímavou věc, kterou ti samozřejmě nemohu vyzradit. Ale sto jí to za to. Já jsem to poprvé odsoudila po 15 min. Jako odpad, hrůzu, ale pak jsem si to pustila celé, dala jsem na kámoše a nelitovala. JO SLABEJ A NUDNEJ ZAČÁTEK A ÚCHVATNEJ A SKVĚLEJ KONEC.  Jo ten poslední díl seriálu a toho to příběhu je nej.

Shait

Shait (hodnocení, recenze)

tak jsem zkusil i serial jestli to nebude lepsi a hle je to lepsi mam za sebou zatim jen jeden a pul serie ale je to rozhodne mnohem kvalitnejsi nez film... i kdyz ty logicky chyby me obcas dostavaj

Shait

Shait (hodnocení, recenze)

nudne, rozvlekle ukecane scifi temer bez akce zato se tam kazdou chvilku nekdo olizuje... velmi slabe

skutecnost ze lidska rasa byla schopna kolonizovat 12 planet, postavit roboty kteri maji vlastni nezavislou inteligenci a pritom v celem filmu vidime dost slabe technologie me celkem zarazi

na příspěvěk reagoval InaSe

jkpj22

jkpj22 (hodnocení, recenze)

tohle je mnohem víc než "scifi". Doporučuji všem kdo pochybovali o scénářích všeho, co se kdy na tohle téma natočilo. Dokonalá psychologie postav, stupňující se napětí a hlavně: ORIGINALITA v každém ohledu. Původní BSG ze 70.let tak zůstalo totálně ve stínu remakeu z 21.století..

snowman

snowman (hodnocení, recenze)

O existenci BSG jsem se dozvěděl až nedávno. Po shlédnutí pilotního filmu, který jsem si opravdu vychutnal, jsem se okamžitě začal pídit po seriálových dílech. Sehnal jsem si všechno a během měsíce a půl celý skouknul. Parádní koncept, dlouho jsem takto kvalitní sci-fi neviděl, ze seriálů je to pro mě číslo 1. Vykreslení charakterů postav, komplexnost a rozvíjení konfliktů, postupné odhalování pozadí, skládání složité a nádherné mozaiky, i mnoho myšlenek k zamyšlení. Nemám, co bych tomu vytknul.

Sevee

Sevee (hodnocení, recenze)

Pilotní díl mě uchvátil. Byl opravdu dost dobrý, ale o ostatních dílech se to nedá říc. Jejich kvalita oscilovala mezi odpadem a 4 hvězdičkami. Jediného, co mě po xx hodinách donutilo se dokoukat na celou triologii (zatím), byla sexy Tricia Helfer. Vzhledem k ostatním sci-fi seriálům dávám 5 hvězd, poněvadž je konkurence v tomto žánru malá a nekvalitní. (krom Star treku).

Jrk

Jrk (hodnocení, recenze)

Uzasny film. I kdyz napad prebrali ze starsiho serialu, tak dokazali ani ne tak efektama paradni dilko. Kdo ma rad sfi-ci mel by vide a take i serial.

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

berg.12 : Protože je to 6 dílů o délce 30 minut, které mají funkci pilota...

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Taky si myslím že je to jeden z nejlepších pilotních filmů. Návrat ke kalsickému sci- fi s prá velice silnými momenty a překvapením na konec.

nses

nses (hodnocení, recenze)

Kvoli prisernemu SK dabingu je tato miniseria takmer nepozeratelna. /vysielali to na STV niekedy na konci r.2005/

berg.12

berg.12 (hodnocení, recenze)

mandes: Já vím, co je to pilot, obvykle v délce celovečerního filmu, nebo podobě jakési dvouepizody, ale termín "pilotní předseriál" jsem tu viděl poprvé a celkem mě pobavil.

berg.12

berg.12 (hodnocení, recenze)

Co je to šmarjá ´´pilotní předseriál´´? :) To je nějaký nový terminus technicus? A proč je oddělen od zbytku seriálu?

Kaktusak5

Kaktusak5 (hodnocení, recenze)

Ahoj chtel jsem se zeptat jestli už začali točit 3 serii, přede děkuji za odpověd.

jamesonkkk

jamesonkkk (hodnocení, recenze)

Opravdu skvělý film. Těším se až budu mít zbytek seriálu. Tohle bych opravdu ud seriálu neočekával, navíc tento Pilot je nejlepší Pilotem, který jsem kdy k jakému seriálu viděl.

Související novinky

Z Iron Mana je sirotek

Z Iron Mana je sirotek

18.12.2010

Třetí díl totiž přišel o režiséra. Dvojka byla sice úspěšná, ale sklidila spíš kritické reakce, takže je možná opravdu čas na změnu. Jon Favreau skutečně odchází. On tvrdí, že už jej nebaví být… (více)

Reklama

Reklama