Reklama

Reklama

Ve ztřeštěné komedii se Mike Myers představuje jako guru Pitka, Američan vychovaný indickými guruy (Ben Kingsley a Omid Djalili), který se vrací do Spojených států, aby zde rozjel byznys osobního kouče v oblasti mezilidských vztahů. Jeho neortodoxní metody jsou však vystaveny zkoušce poté, co musí urovnat milostné lapálie a následný profesní kiks slavného hokejisty (Romany Malco), kterého opustila žena kvůli úhlavnímu sokovi, sportovci jménem Jacques Grande (Justin Timberlake). (HBO Europe)

(více)

Zajímavosti (10)

  • Snímek se umístil na 3. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (Zodd)
  • Ve filmu se ve finále NHL o Stanleyův pohár setkávají týmy Toronto Maple Leafs a Los Angeles Kings. Ve skutečnosti se však tyto kluby ve finále nikdy nesetkaly. (Lembi4)
  • Jacques 'Le Coq' Grande je fanouškem Celine Dion, proto Justin Timberlake, který ho hraje, zaimprovizoval a v jedné scéně spontánně vyskočil na pódium a z plných plic zazpíval její písničku. Sám Timberlake se divil, jak jeho filmová partnerka Meagan Good dokázala udžet vážnou tvář. (HappySmile)
  • 7 nominací na nejhorší film roku. (cariada)
  • Mike Meyers zatelefonoval Justinovi Timberlakemu a nabídl mu roli v tomhle filmu. (ČSFD)
  • Rob Blake, který ve filmu srazí loktem hokejistu Darrena Roanoka (Romany Malco), v roce 2008 opravdu za Los Angeles Kings skutečně hrál. (Lembi4)
  • Víťaz 29. ročníka Zlatých malín v kategóriach: Najhorší film, najhorší mužský herecký výkon (Mike Myers), najhorší scenár (Mike Myers a Graham Gordy). (KazzaK)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama