Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Bývalá rytířka Jedi Ahsoka Tano zjišťuje, že zranitelné galaxii hrozí nové nebezpečí. (Disney+)

Recenze uživatele P_Neubauer k tomuto seriálu (9)

Ahsoka (2023) 

2. Polovina dobrá ale první hrozně slabá. Jednoduché až dětské dialogy a ze začátku poměrně odtažité postavy, ke kterým (ačkoli je znám z Rebels) jsem si nedokázal udělat pouto. 2. Polovina to docela zachránila, ale furt to mělo určitě větší potenciál. 6/10 ()

Část 1: Mistři a učedníci (2023) (S01E01) 

Nakoukáno tak nějak mám, a asi bych víc ocenil 5. sérii Rebels, normálně animovanou. Nemohu se zbavit dojmu že sleduju fanouškovský film. Režie je až na pár skvělých momentů poměrně generická, scénář nemastný neslaný (bolí mě to v souvislosti s Filonim), naprosto debilní konec a ve finále hloupé chování postav, kdy to zase vypadá že si postavy prostě neřeknou vše aby mohla vzniknout zápletka. Mohu ovšem pochválit fajn úvod, dobré herecké výkony a skvělou hudbu. Tam ale asi moje chvála pro první díl končí. Začátek zklamání, ale furt je to jen začátek, tak uvidíme. 4,5/10 ()

Část 2: V potu tváře (2023) (S01E02) 

Většina problémů první epizody sem už tolik nesahá, plus mě v tomhle díle docela zaujali lokace. Snad už to teď půjde jje nahoru. 6/10 ()

Část 3: Čas odletu (2023) (S01E03) 

Nemohu se bavit dojmu že byl seriál vytvořen pro značně mladší cílovou než jsem já. Nemluvím tady ani tolik o přebarvičkkvaných vizuálech, které jsou pro Star Wars zvykem, a které nemusí být vždy špatné, i když tady mi nepřijdou využity nejlépe. Nesedí mi scénář a především dialogy, které mi přijdou hrozně bez nápadu, stručné a až nelidsky jednoduché. Umím si představit takhle mezi s sebou mluvit droidy, ale ne lidi. Scénář se brání i více osobním rovinám scénáře, které nemusí na první pohled souviset s hlavním dějem, ale na pohled druhý by právě tyhle osobní roviny mohli skvěle odrážet hlavní děj. Akce i hudba jsou skvělé, o tom žádná, stejně tak ani herci nepodávají špatné herecké výkony. Ale škoda té jednoduchosti, velká škoda... 5/10 ()

Část 4: Ztracení Jediové (2023) (S01E04) 

Pořád mi to přijde v některých částech hloupé, nebo minimálně zbytečně jednoduché, ale aspoň je to konečně zajímavé. Občas by neuškodilo trošku natáhnout nějaké dialogy, přišlo mi že jim často chybělo fakt málo aby ten dialog dostal nějaký pořádný smysl, ale jinak poměrně v pohodě epizoda. Po té co mě první 3 Epizody nechávali zcela chladným, po téhle začínám něco cítit, nejspíš takovej malinkej hajp. 7,5/10 ()

Část 5: Stínový válečník (2023) (S01E05) 

Některé části jsou vyloženě pain ale převažují části které jsou sice fan servis, ale opravdu podařený fan servis který je zcela na místě. Epizoda trochu zbytečně dlouhá s trochu zvláštním a malinko hloupým rozuzlením zápletky, ale jinak velmi fajn epizoda. 6,5/10 ()

Část 6: Daleko, předaleko (2023) (S01E06) 

Výhrady bych určitě měl, furt to působí chvílemi hloupě nebo zkratkovitě, ale většinu epizody mě ani nenapadli problémy které jsem s tím na začátku měl. 8/10 ()

Část 7: Sny a šílenství (2023) (S01E07) 

Nic noc se nestalo, to co se dělo bylo stále občas trošičku hloupé nebo dětinské, ale stejně jsem si tuto epizodu nad míru užil, jen se docela obávám finále, neboť mi přijde že to co tam zbývá dořešit je tak ještě na 3 epizody. 7/10 ()

Část 8: Jedi, čarodějnice a vojevůdce (2023) (S01E08) 

Některé akční scény mi nesedli ale jinak asi nemám nic moc proti. Mělo to ale rozhodně i na víc, a škoda že jsme se nedočkali víc Raye Stevensona, ale kdo to mohl čekat...7/10 ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Reklama

Reklama