Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hera riskuje svoji kariéru, aby pomohla svým přátelům. Ahsoka se Sabine čelí nepřátelům. (Disney+)

Recenze (53)

clump 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě, jakožto milovníka Klonových válek, je tohle srdcová záležitost. Kdo neviděl aspoň série epizod o Ahsočině soudu, Siege of Mandalore, případně pár dalších a Povstalce, možná bude o část emocionálního dopadu ochuzen. Já jsem každopádně za návrat mojí asi nejmilejší a nejvíc srdcervoucí linky Filoniho animáků velmi rád. I tahle epizoda pracuje s určitou zkratkou, dialogy jsou vzdušný, úsporný, ale efektivní a plný nedořečených hlubin a kontextů. Super jsou i šermířský souboje a je hezký, jak je každej jinej, jak mají něco z prequelů, něco z originální trilogie, něco ze samurajských i rytířských filmů a zároveň působí svěže. Ostatně kombinace úcty k minulosti i určitý svěžesti tak nějak Ahsoku jako seriál vystihuje. Dave Filoni se tady možná pouští na tenkej led, když však pod nim nepraskne, mohlo by to být po zbytek série dost zajímavý i drsný. Když pod nim praskne... no uvidíme. Ale má mojí napnutou pozornost. Rozbije příští epizoda internet? Ať tak, anebo tak, bude nejlepší k Ahsoce odteď přistupovat s co nejotevřenější myslí. Očekávat nečekané. Schválně kolik bude příští týden teatralních definitivních odchodů od Star Wars, nebo naopak extatických vítačů zpět. Ahoj, Štěkno! ()

Fin_429 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufám, že mi po tomto někdo bude psát do zpráv jaký jsem idiot, že na čsfd nepatřím a že nechápu Ahsoku. Tato epizoda byla v zásadě fajn. Je to naplněné akcí, děl je svižný, vizuál úžasný ale...herecké výkony nejsou vůbec dobré ( krom sithské padawanky ) a některé postavy jsou stále strašně debilní. Morgana je snad nejhorší star wars záporák, který by se dal srovnat s Revou. Sabine se lepší, ale oproti seriálu je mi pořád strašně nesympatická, natahování soubojů mě také štve a bylo by lepší kdyby se to více zaměřovalo na Ahsoku, ale předpokládám, že to přijde teď ()

Reklama

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě zatím asi nejlepší epizoda. Ne, že bych o něm někdy pochyboval, ale Peter Ramsey se předvedl ve skvělé formě. Díky Filoniho scénáři tato epizoda svedla dohromady všechno, co minulé tři připravily, and Ramseyho režie je naprosto pevná a sebevědomá. Solidní zvraty, dobré výkony hlavně od Natashi Liu Bordizzo a Raye Stevensona, velice hezké vizuály, souboje zatím nejlepší z celého seriálu (líbilo se mi, jak každy duel měl trochu jiný styl podle toho, kdo s kým bojoval), Hera tentokrát připomínala sebe samu ze Povstalců více než kdy dřív, a ten konec… wow, věděl jsem, že se to stane, ale stalo se to dříve, než jsem čekal, a ten způsob, jakým se to stalo… mám z toho skvělý pocit. Snad jen ten dialog místy opět trochu drhne, ale jinak nemám výtky. Celý tento seriál prostě vyzařuje klasický pocit Star Wars jako od Lucase, ale s příchutí něčeho nového, čerstvého a neznámého, a přesně tuto kombinaci teď Star Wars jakožto značka potřebují. Bravo. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Má to všechno co si fanoušci SW přejí. Je tam pif paf, jsou tam osobní dilema i SPOILER: Anakin S. Sice se v pár scénách najdou maličkosti a ti co budou hledat chyby je najdou, ale suma sumárum se jedná o příjemný SW seriál. Jo a i tady ten Anakin vypadá lépe než v Obi-Wanovi. Tady jde aspoň vidět, s jakým seriálem si kdo dal záležet. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, přesně tak. Kdyby v minulém díle bylo to, co bylo v tohle první dvě minuty (alespoň ze strany záporáků), bylo by to víc konzistentní. Ale stejně byl díl skvělej stejně jako právě tenhle. A potom přijde top úplně všeho. Až jsem si říkala: A kam po tomhle klenotu? Prostě jsem na tu nádheru jenom zírala a zírala! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • „Fulcrum“ bylo kódové označení pro agenta Aliance během Občanské války. Pod tímto jménem se jako první „schovávala“ Ahsoka Tano (Rosario Dawson). Následně pak bylo používáno i pro další agenty Aliance (agent Kallus). Původní označení Fulcrum bylo užíváno pro osobní kanál generála Anakina Skywalkera během Klonových válek (od r. 2008). (Veskoslav)
  • Magie, která udržovala Inkvizitora Marroka (Paul Darnell) naživu, je stejná, jakou použila Matka Talzin na vylepšení a udržení při životě Savage Opress či jeho bratra Darth Maula. Jedná se tedy o moc čarodějnic z Dathomiru. (Veskoslav)
  • Anakin (Hayden Christensen) má na sobě jedijskou róbu z konce éry Klonových válek a jeho pádu k Temné straně. Nemá ale meč Anakina Skywalkera, ale Darth Vadera. (Veskoslav)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno