Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sebevražda nebo vražda? Sehraný tým brněnské kriminálky v čele s šéfkou Karin (J. Čvančarová) a její pravou rukou kriminalistou Davidem (J. Dvořák) musí odhalit vraha mladého nadějného malíře, který zemřel za podezřelých okolností. Jeho smrt navíc pravděpodobně souvisí i s krádeží vzácného obrazu P. P. Rubense z Moravské galerie v Brně. V průběhu vyšetřování, do kterého se zapojí i další zkušení detektivové (M. Isteník a P. Bučková), však dojde k další vraždě. Případ zasáhne i do osobního života Karin, jejíž harmonický rodinný život dostane krutý šrám. (Česká televize)

(více)

Recenze (140)

ACDCKL 

všechny recenze uživatele

Ztracená hodina času. Raději jsem měl koukat na divy starověku a měl bych z toho alespoň něco. Vím, proč Renče poslední dobou vůbec nemusím a zde to jen potvrzuje. Naprosto bez náboje, herecké výkony o ničem, scénář příšerný. Odpad tomu dát nemohu, přece jenom Slunečné a Ordinace jsou větší dno televizní zábavy. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taková standardní česká detektivka mizerné úrovně ala ČT, v hlavní roli opuchlá baba, kameraman totální magor, neutuchající protivná hudba, korejský product placement a k tomu primitivní příběh s vypatlaným koncem. Velmi mě mrzí, že jsem i na výrobu tohoto dalšího braku musel přispět svými poplatky. (12%) ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Dialogy jsou celkem prázdné a zápletka průhledná. Netradiční je hudba od skotského skladatele. Je třeba ocenit, že natáčecí tým fungoval do poslední chvíle před Čínským morem a jako první pokračovali po uvolnění. Vynikající pohyblivá kamera dramatizuje i banální scény. V tomto díle se moc vyšetřovatelského dílu neukázalo. ()

DarkDemon odpad!

všechny recenze uživatele

Stačil první díl a už vím, že pokračovat nebudu. Tlustá, nesympatická, rozeřvaná kráva Čvančarová hraje tlustou, nesympatickou a rozeřvanou krávu ... taková její klasika, ona nic jiného ani neumí. Už jen její osoba je téměř zárukou nekoukatelnosti. Ostatní "výkony" na úrovni ochotnického spolku, scénář a kamera čiré zoufalství. Tak hlavně, že má naše "kulturní fronta" z čeho platit složenky. ()

Mamutol odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chtěl bych vidět, jak Jitka uběhne v kuse alespoň 200m při pronásledování pachatele, když pominu skutečnost, že se nechá odzbrojit nějakým nýmandem při střetu v bytu. Myslím, že by v přijímači testy fyzické zdatnosti asi nedala. Michal Isteník někde ztratil hlas, asi někde v hospodě v Mostu. Jirka Dvořák nemá co hrát, pořád se směje a já nevím čemu, asi tam nemá postavu protihráče z Anděla Páně. Arnošt Goldflam tam hraje klasickou Kurvahošigutntág roli. Igor Bareš je tam za Pojišťovnu štěstí. Dal bych hvězdu za nádhernou Janu Švandovou, ale ona mi to odpustí, že nedám. Tady se asi valí kvalitní matroš. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • „Pokud jde o toho kaskadéra, kterého jsem mlátil na záchodě, tak toho jsem hrozně litoval, protože nám furt nechtělo zrcadlo, do kterého jsem mu narážel hlavou, rupnout. Ani nevím, kolikrát jsem mu tou hlavou mlátil, musela se měnit tři zrcadla, než to bylo to pravé. Pak mu asi dost zvonilo v hlavě,“ prohlásil Karel Heřmánek ml. (Duoscop)
  • Premiéru první epizody sledovalo téměř 1,7 milionu diváků starších 15 let. (rublik05)

Reklama

Reklama