Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle prequelu k Armádě mrtvých přemluví tajemná žena bankovního úředníka Dietera, aby jí pomohl vyloupit údajně nejbezpečnější sejfy v Evropě. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (214)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavné a podľa mňa sa vydaril hlavne casting. Matthias Schweighöfer síce obsadil sám seba, ale lepšie nemohol urobiť. A že prilákal Nathalie Emmanuel je takisto fajn úlovok. Veď je to jedna z najkrajších Angličaniek vôbec a to hlavne preto, že ako Angličanka nevyzerá. Film netreba brať príliš vážne a potom sa môže celkom páčiť. Nijako neurazil a hlavne nemá v sebe korektný výplach, ako píše Jaro.Krafcik. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[66%] Prequel k nedávné ARMÁDĚ MRTVÝCH. No a právě, že ta armáda zombíků mě moc nebavila, ale o tom se bavit zde nebudu. Tohle nemá s mrtváky nic extra společné. Aby se teda neřeklo, tak tu máme záběr v tv, kdy vidíme začínající apokalypsy nemrtvých a k tomu asi 2 sny, kdy se hlavnímu herci zdá o zombících, kteří se po něm sápou. Jinač je to takový rádoby klasický film o loupežích. Trochu tu sem tam hapruje logika, mnohdy se mi zdá, že je to mají lupiči moc jednoduché, ale to mi nijak nevadilo. Stopáž přes dvě hodiny mi také docela rychle odsýpala. Ústřední herec, který hraje postavu Dietera, mi přišel celkem fajn. Jen ty jeho přehnané jekoty mě trochu srali, ale zvykal jsem si. ;) Ostatní herci bez problému. Bylo zajímavé a i místy vtipné pozorovat Prahu. Zejména, když ve filmu zazní češi, co něco povídají. To pak je velký rozdíl, když poslouchám dabované hlasy a do toho autentické hlasy kolemjdoucích čechů a nebo ty čechy z ostrahy – to bylo už na pováženou, ale co už. Celkově je to levný počin, ale co čekat na poměry netflixu apod. Každopádně mě to jako celek docela bavilo. Dieterův útěk napříč Prahou byl super. Závěr takový méně záživný, ale svůj smysl dával. AKCI tu člověk nemůže moc očekávat, o tom to není. Soundtrack od Zimmera a Mazzara byl solidní. Nicméně, ať už jsem to popsal jakkoliv, tak to bylo docela zábavné dílko, ke kterému se už asi nikdy nevrátím, ale neurazilo to. ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

V první řadě je nutno podotknout, že se nejedná o prequel k Armádě mrtvých, ale pouze k postavě úředníčka Dietera, který je nejlepší na světě v otevírání nejsložitějších sejfů. Stopáž byla sice zbytečně natažená, ale doprovod hudby Hanse Zimmera, nárazová zábavnost, hlášky a celkové kouzlo tohoto řemesla mě bavilo. Nejede se tu sice na akční scény nebo bůhví jaké efekty, ale právě na ono kouzlo vyprávění, které bud člověka nadchne, nebo omrzí. Já patřím k té první skupině! A i díky tomu mi vlastně nevadilo, nevyužití zombie apokalypsy, kterou můžou tvůrci díky tomu použít v pokračování, které doufám jednou bude! 75% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Spin-off prequel z ARMY OF THE DEAD. Tak ako to znie, tak to aj vyzerá. Zombi apokalypsa sa len pripomenie pár zábermi z TV, poprípade v nočnomorovkách hlavného kapsára. Ono je to aj logické, keďže tu nejde o akčný horor odohrávajúci sa v nakazenej USA, ale zlodejskú akčnú komédiu zo zatiaľ neohrozenej EU. Pomalé, málo akčné, humor nefunguje. Pridať k týmto aspektom trochu korenia, bolo by sa čím chváliť. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nemci to musia zobrať do rúk aby ukázali Shitflixu, ako majú vyzerať filmy. Nápadité, skvelý strih, minimum hluchých miest, fintičky a žiadny do hlbky rozoberané vzťahové píčoviny a iné. Praha klasicky pekná, obsadenie fajn, až na tú z RaZ, tá je už prefláknutá a mohli tam dať niekoho iného. Dynamické, vtipné, nenudiace, ďakujeme. 3 z 5 ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Ve filmu se na okamžik objeví český stand-up komik Tigran Hovakimyan v roli místního policisty. (RanuncuL)
  • V jedné cameo roli zde můžeme vidět americkou zpěvačku žijící v Praze Tonyu Graves. (DJMaroko)

Související novinky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno