Reklama

Reklama

Betsy Palmer

Betsy Palmer

nar. 01.11.1926
East Chicago, Indiana, USA

zem. 29.05.2015 (88 let)
Danbury, Connecticut, USA

Zajímavosti (11)

Freddy versus Jason (2003)

  • Betsy Palmer, ktorá hrala Jasonovu mamu v predchádzajúcich dieloch Piatku 13., bola požiadaná, aby si zopakovala úlohu pani Pamely Voorhees, ale odmietla kvôli nízkemu platu, ktorý jej bol ponúknutý. (Nekrofil)

Jason X (2001)

  • Betsy Palmer hrála v divadelní hře v Torontu, kde se film natáčel. Jeden z producentů ji kontaktoval s nabídkou možnosti zopakovat si roli Pamely Voorhees, ale k dohodě nedošlo a její postava nebyla do filmu zařazena. (henrycruel)

Pátek třináctého 2 (1981)

  • Během závěrečné scény, kdy je záběr na useknutou hlavu paní Voorheesové (Betsy Palmer), nebyla použita umělá hlava, ale namaskovaná hlava herečky. Původně totiž měl film končit tak, že Pamela Voorhees otevře oči a usměje se, ale Steve Miner si závěr na poslední chvíli rozmyslel a nechal "zmrazit" obraz, aby nebylo poznat, že je hlava živá. (henrycruel)

Pátek třináctého (1980)

  • Betsy Palmer prohlásila, že kdyby zoufale nepotřebovala nové auto, nikdy by roli Pamely Voorhees nevzala. Po přečtení scénáře dokonce označila film za "sračku". V průběhu let se však herečka k filmu přimkla, protože ji docela proslavil, a vystupovala na fanouškovských srazech a v dokumentech, kde o filmu hovořila. (henrycruel)

Pátek třináctého (1980)

  • Nejlépe placenou herečkou byla Betsy Palmer (Mrs. Voorhees), která se ve filmu objeví pouze na 13 minut. Ve většině filmu, kdy ji nikdo nemá poznat, ji zastupuje mužský dublér. (HellFire)

Herečka

Host

Reklama

Reklama