foto

Estelle Parsons

  • nar. 20.11.1927 (92 let)
    Lynn, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Diane
2011 Wilde Salome
2004 Osobní prohlídka (TV film)
1999 Blázinec (TV film)
1998 Milostný dopis (TV film)
1997 Ta zatracená kočka
1995 Dámská jízda
1993 The American Clock (TV film)
1992 Soukromá záležitost (TV film)
1990 Dick Tracy
Everyday Heroes (TV film)
The Lemon Sisters
1988 Životní šance (TV film)
1982 Come Along with Me (TV film)
1981 Guests of the Nation (TV film)
The Gentleman Bandit (TV film)
1976 Big Henry and the Polka Dot Kid (TV film)
1975 Foreplay
The Tenth Level (TV film)
UFO Incident, The (TV film)
1974 For Pete's Sake
Gun and the Pulpit, The (TV film)
June Moon (TV film)
Memory of Two Mondays, A (TV film)
1973 Dva lidé
Terror on the Beach (TV film)
1970 Držím se v řadě
Nikdy jsem nezpíval svému otci
The Front Page (TV film)
Watermelon Man
1969 Don't Drink the Water
1968 Rachel, Rachel
1967 Bonnie a Clyde
1963 Ladybug Ladybug

TV seriály

2019 The Conners (TV seriál)
Lanford, Toilet of Sin (S02E08)
Nightmare on Lunch Box Street (S02E05)
Preemies, Weed, and Infidelity (S02E01)
Grace a Frankie (TV seriál)
Dámská jízda (S05E06)
2018 The Conners (TV seriál)
Keep on Truckin' (S01E01)
Roseanne (TV seriál)
No Country for Old Women (S10E06)
Darlene v. David (S10E05)
2016 Grace a Frankie (TV seriál)
Večírek (S02E12)
Flám (S02E11)
2013 Dobrá manželka (TV seriál)
What's In The Box? (S04E22)
2004 Frasier (TV seriál)
Záchvat kleptomanie (S11E17)
Frasier bez tuku (S11E12)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zapírání (S03E21)
1997 Roseanne (TV seriál)
Into That Good Night: Part 2 (S09E24)
Into That Good Night: Part 1 (S09E23)
The Truth Be Told (S09E21)
další epizody (5)
1996 Roseanne (TV seriál)
Home for the Holidays (S09E12)
Mothers and Other Strangers (S09E11)
Home Is Where the Afghan Is (S09E10)
další epizody (16)
1995 Roseanne (TV seriál)
Direct to Video (S08E10)
The Last Thursday in November (S08E08)
Halloween - The Final Chapter (S08E05)
další epizody (11)
1994 Roseanne (TV seriál)
Thanksgiving 1994 (S07E10)
White Men Can't Kiss (S07E09)
Skeleton in the Closet (S07E06)
další epizody (9)
1993 Roseanne (TV seriál)
White Trash Christmas (S06E12)
Thanksgiving 1993 (S06E10)
Be My Baby (S06E05)
další epizody (8)
1992 Roseanne (TV seriál)
It's No Place Like Home for the Holidays (S05E12)
Ladies' Choice (S05E08)
Halloween IV (S05E07)
další epizody (6)
1991 Roseanne (TV seriál)
Thanksgiving 1991 (S04E10)
1990 Roseanne (TV seriál)
Confessions (S03E12)
1989 Roseanne (TV seriál)
We Gather Together (S02E09)
Dear Mom and Dad (S01E22)
1979 Backstairs at the White House (TV seriál)
1955 Captain Kangaroo (TV seriál)

Dokumentární

2018 Broadway: The Next Generation
2016 Miracle on 42nd Street
2015 She's The Best Thing In It
2011 Strange Septembers: The Hill Abduction & the Exeter Encounter
2008 Revolution! The Making of 'Bonnie and Clyde'
2005 Needs of Kim Stanley, The
1996 Al Pacino - Richard III.
1969 Hemingway's Spain: A Love Affair (TV film)

Host

TV pořady

2014 The 68th Annual Tony Awards (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky