foto

Viktor Skála

  • nar. 3.3.1968 (46 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2012 Definice lásky (TV film)
Sejít z cesty (TV film)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Škola základ života (divadelní záznam)
4teens (TV seriál)
2010 Dešťová víla
2008 Smrt Pavla I. (divadelní záznam)
2007 Velkofilm (TV film)
V jámě lvové (divadelní záznam)
2006 Krev zmizelého (TV seriál)
Znamení kříže (divadelní záznam)
2005 Já z toho budu mít smrt (TV film)
Kamenný klíč (TV film)
Krev zmizelého
2002 Poslání s podrazem (TV film)
2001 Mistr a Markétka (divadelní záznam)
Podzimní návrat
1999 Elektrický nůž (TV film)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Návrat do cizí země (TV film)
1992 Případ s černým vzadu (TV film)
1991 Svlékání kůže (TV film)
1989 Král lenochů (TV film)
1986 Třetí sudička (TV film)

TV pořady

2005 Vínečko, ne voda (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky