foto

Jaroslav Hutka

  • nar. 21.4.1947 (69 let)
    Olomouc, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

1969 Cesta, která vede nikam (TV film)

Dokumentární

2016 Šedá zóna (TV seriál)
2014 Magický hlas rebelky
Znovu 89 (koncert)
2013 Zuzana Michnová - Jsem slavná tak akorát
2010 13. komnata Jana Buriana (TV film)
2007 Občan Havel
2005 13. komnata Jaroslava Hutky (TV film)
2004 Jak šly dějiny (TV film) - a.z.
Příběhy slavných: Klaunova antická tragédie (TV film)
2002 Příběhy slavných (TV seriál)
2001 Dobrá víla Kalandra (TV film)
Předčasná úmrtí (TV seriál)
2000 Legendy folku a country (TV seriál)
1999 Wroclaw 99 minus deset (TV film)
1998 Bigbít (TV seriál)
1997 Alternativní kultura (TV seriál)
1989 Koncert pro všechny slušný lidi (koncert)

TV pořady

2011 Originální videojournal (TV pořad)
2008 Hvězdný reportér (TV pořad)
Srpnová noc (TV pořad)
2006 V zajetí železné opony (TV pořad)
2005 Příběhy železné opony (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
Vánoce s Hutkou (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Na plovárně (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace