foto

Kirk Baltz

  • nar. 14.9.1959 (57 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Control: A Love Story
Strange Ones (TV seriál)
2013 Parker
2011 Assassins' Code
The Lie
2007 Forfeit
Tattered Angel
2002 Beze stopy (TV seriál)
Birds of Prey (TV seriál)
For Earth Below
Policejní odznak (TV seriál)
2001 Bachař z věznice Red Rock (TV film)
Rave Macbeth
Strážkyně zákona (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
2000 Sekce 9 (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1999 Sloužit a chránit (TV film)
1998 Blade Squad (TV film)
"Defektiv" BOONE
Sedm dní (TV seriál)
Skandál Bulworth
1997 Chlad v srdci
Tváří v tvář
Zbraň (TV seriál)
1996 Čmuchalové (TV film)
1995 Boj o Jessicu (TV film)
Královská ryba (TV film)
Ripple
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Jít za hlasem srdce (TV film)
Půlnoční chodec (TV film)
Takoví normální zabijáci
1993 Cigarettes & Coffee
Policie New York (TV seriál)
Skin Art
1992 Gauneři
Human Target (TV seriál)
1991 Cena za krásu (TV film)
Město v dešti
1990 Flash (TV seriál)
Tanec s vlky
1988 Histoires d'Amérique

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace