foto

Michael Bacall

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2018 Spivak
2012 Nespoutaný Django
2009 Hanebný pancharti
2007 Grindhouse: Auto zabiják
2004 Undertow
2002 Pumpkin
Speakeasy
2001 Bláznivý
2000 Temná legenda 2
1995 Four Diamonds, The (TV film)
1993 Dospívání po americku
Nezdolná síla (TV film)
Zachraňte Willyho!
1991 Křik
1989 Počkej do jara, Bandini
1988 Hiroshima Maiden (TV film)
1985 Between the Darkness and the Dawn (TV film)

TV seriály

2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Oběma nohama v hrobě I. (S05E24)
2000 Bette (TV seriál)
Gideon's Crossing (TV seriál)
1999 The Norm Show (TV seriál)
Denby's Kid (S01E07)
1997 Between Brothers (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Vlastní montáž nutná (S02E02)
Návštěvník (TV seriál)
1996 Arnoldovy patálie (TV seriál)
Relativity (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
Love is a Many Blundered Thing (S03E19)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Báječná léta (TV seriál)
Frank a Denisa (S05E04)
Železářství (S05E03)
1990 Křídla (TV seriál)
Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Greed Is Good (S01E14)
1989 Nearly Departed (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Columbo jde pod gilotinu (S08E01)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Andílek Karen (S01E04)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Masques (S01E05)
Terrible Savior (S01E02)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Punky Brewster (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce