Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (314)

T2 

všechny recenze uživatele

__NCIS: 3.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $3,013,763 //počet predaných kusov 75,250║ __NCIS: 5.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $3,222,324 //počet predaných kusov 82,751║ __NCIS: 6.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $7,644,475 //počet predaných kusov 215,398 ║ __NCIS: 7.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $7,907,998 //počet predaných kusov 208,160 ()

IsaacNewton 

všechny recenze uživatele

Takový milý seriál- díly jsou sice podobné, ale nejsou naivní takže to nikoho neruší, postavy mají docela jednoduché charaktery, ale jsou jinak dobře zahrané a fajn takže také neruší, hudba je docela hezká a i po několikátém poslechu neruší... Zkrátka a dobře- NCIS je skvělá zábava na necelou hodinu, která vás na danou dobu zaujme, takže vám ani nepřijde uplynulý čas jako ztráta času a který vás hlavně pro svůj vtip udrží i po několik sérií... ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Totální sračka. Viděl jsem tedy jen pár úseků, protože si myslím, že jsem stále normální, nebo si to alespoň nalhávám. Hrozně mi to připomínalo všechny ty nejrůznější kriminálky, které tolik nesnáším. Tudíž jsem si velmi rychle dokázal vybudovat nesnášenlivost i vůči téhle sračce. A to se přece musí patřičně ocenit. ODPAD! ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Říkala jsem si, že zo bude zase jeden z mnoha amerických kriminálních seriálů, kterými nás tak neúnavně zásobuje televize Nova. Později jsem na seriál změnila názor a to dost radikálně. Začal mě bavit. Pokud to jde, tak se snažím nevynechat jediný díl. Vyšetřovací tým, který vede Gibbs je tak nesourodý, že se až divím, jak je možné, že jim to skvěle funguje. Ale ono jim to funguje. Všichni tam mají své nezastupitelné místo a a všichni se doplňují. JAG byl jiná kategorie. ()

činta 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál ani po letech neztrácí nic ze svého kouzla. Všechny postavy do jedné mají svůj originální příběh, seriál nešetří nečekanými zvraty a překvapivými situacemi, geniální situační humor, díly které mají hlavu a patu a nemůžete si být jistí, jestli nějaká úplná drobnost nebude hrát třeba v dalším části hlavní roli a hlavně tuny charismatu Leroye Jethra Gibbse. ()

Galerie (3 435)

Zajímavosti (528)

  • Mark Harmon (Gibbs) se před svou hereckou kariérou živil jako tesař. Jeho schopnosti se promítly také do postavy Gibbse, který ve svém sklepě staví dřevěnou loď. (Katka189)
  • Donald P. Bellisario původně nechtěl Marka Harmona obsadit do hlavní role Gibbse, připadal mu na tu roli málo drsný, a tak nabídl tuto postavu Harrisonu Fordovi. Ale ten se nechtěl uvázat k „nekonečnému“ seriálu a odmítl. Až pak byl Harmon „vzat na milost“. (Katka189)
  • Na konci předchozí epizody Schůzka (2017) sami tvůrci nevěděli, co vymyslí pro tuto epizodu, a tak měsíc před natáčením epizody hercům Seanovi Murraymu (Timothy McGee) a Marku Harmonovi (Leroy Jethro Gibbs) zavolali z produkce: „Neholte se. Máme nápad. Myslíme si, že víme, co uděláme. Neholte se.“ (Katka189)

Související novinky

Reklama

Reklama