Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

Mr.nachos odpad!

všechny recenze uživatele

Díky bohu, že tohle peklo už skončilo. Tohle duo už je tak vyšeptané a bez nápadu, že z toho nemohlo vzejít nic dobrého. Cokoliv vymyslí, je to stále to samé. Bavili mě v době TELE TELE a to jen ze začátku. Od té doby to jde s kopce a ten je stále prudší a prudší, ale Suchánek s Genzerem se přesto snaží zuby nethy udržet na cestě, přestože z nich padají samé nudné, nezajímavé, trapné nápady. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

když už se člověk donutí nepřirovnávat tohle neštěstí k o mnoho tříd lepšímu Uvolněte se, prosím, okamžitě mu naskočí zase stále ještě poměrně koukatelné Tele tele... ale tohle je prostě křeč, nemastné, neslané a povětšinou bohužel dost trapné! 20% ()

Reklama

Pražák odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, byla to jen otázka času, kdy se programový ředitel n@vy zamyslí a pokusí se vyšlehnout kopii "Uvolněte se, prosím" Jana Krause. No a ten Genzer&Suchánek s Tele Tele přece nemůžou být špatní. Jenže oni jsou, a ještě zoufalejší byl výběr hostů. Za všechny příklady jako vrchol demence rozhovor s bývalým členem bývalé kapely Lunetik... ()

ranp 

všechny recenze uživatele

No snad tak špatný, aby to mělo průměr 29%, to není. Spousta lidí sice asi Suchoše a Geňu nemusí, a taky už se během těch let na obrazovkách okoukali, ale já vidím Mr. GS minimálně jako průměrný televizní pořad. Co se týče vtipnosti, tak imho jde i o lehký nadprůměr, hodnocení *** to dobře vystihuje. ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Dávám jednu hvězdičku pro respekt k těm dvěma, které jsem měl rád zamlada. Příjemně mě překvapilo, že to trvá jen půl hodina. Je to zábava opravdu jenom pro pokleslá národ, který nemá co dělat. Dokázal bych vyjmenovat tisíc lepších věcí co dělat než se dívat na tohle. Ano, zaujali mě zajímaví hosté, kteří ze sebe dělali strašáky a ztrácí svoji úroveň. Třeba psychiatr na stejné úrovni léčebny, nebo paní kněžka, která tam ležela jak v posteli. Bylo to zajímavé, ale částečně mě to znechutilo. Mr. GS, prostě není volba vzdělaného filmového kritika. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama