Reklama

Reklama

V těle boubelky

(seriál)
  • USA Drop Dead Diva (více)
TV spot
USA, (2009–2014), 56 h 6 min (Minutáž: 42–47 min)

Tvůrci:

Josh Berman

Hrají:

Brooke Elliott, Margaret Cho, Kate Levering, April Bowlby, Jackson Hurst, Josh Stamberg, Gregory Alan Williams, Ben Feldman, Rosie O'Donnell, Rhoda Griffis (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(78)

Obsahy(1)

Mladá, krásná, úspěšná a lehce naivní. Taková je hlavní postava Deb Dobkins. Její život jako z pohádky plný nákupů, cvičení, modelingu a debat o módě ukončí autonehoda, po které se dostává k nebeské bráně a svému "nebeskému úředníkovi" Fredovi, který má rozhodnout, zda je Deb vhodný kandidát pro nebe či peklo. Po vášnivé diskuzi však Deb na Fredově nebeském počítači odklikne návrat na Zemi a dostává se do těla právničky Jane Bingum. Do těla poněkud většího, než na které byla zvyklá. (bobrux)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (52)

A_san 

všechny recenze uživatele

Pokud očekávate nějakou kvalitu a super seriál, nekoukejte se. Po polovině první série se koncept stále opakuje. Krásná, hubená bloncka parazitující v těle super chytré právničky, která ovšem musí mít vadu (přece nebude tak super chytrá a ještě krásná, tak to dneska nefunguje:D!) ukazuje, že převálcuje jakýkoliv zákon v jakémkkoliv státě a že pocit pravdy a správná hra na emoce zajistí vždy jasnou výhru u soudu. Z osobního hlediska je příběh docela vláčný a dlouhý, ale zase na odpolední koukanou u oběda to není to nejhorší. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Ano, prvotní nápad s mrtvou převtělenou modelkou je naprostá zhovadilost, která by utáhla tak maximálně půlhodinovej kraťas, kde by "boubelku" hrál namaskovanej John Joh Goodman, ale seriál o xy dílech? Boha jeho, v žádném případě! Naštěstí ale Krišna osvítil tvůrce natolik, že většinu dílů udělali tak, že na tuhle zápletku z vysoka kašle, tyhle díly jsou překvapivě přijatelné a jsou průměrným (což v tomhle případě není urážka, spíš naopak) seriálem o partě právníků, kteří nejsou bandou bezpáteřních cynických hovad (což možná trochu mínus je, ale ne každý ocení to co předvedli Kapitán Kirk s Danielem Jacksonem v Kauzách z Bostonu). Průměrné, ale jako kulisa bez problému sledovatelné. ()

Reklama

Drunk_Queen 

všechny recenze uživatele

Seriálu V těle boubelky jsem si všimla náhodou, když jsem jednou tak projížděla, co dávají v televizi. No a.. bavilo mě to. Když jste naivní modelka, čekáte, že když umřete, tak prostě umřete. Jenže co když se vrátíte jako plnoštíhlá právnička zpátky na Zemi a musíte řešit případy a obhajovat je u soudu? No, nejspíš se to ale nestane :). Ale tahle spíš oddychovka s modelkou Deb / právničkou Jane mě baví. Ostatní postavy (kamarádka Stacy, Janein/Debin strážný anděl, či další právníci nebo Janeina asistentka) jsou fajn a překvapivě mě baví i jejich právnické případy. 90% ()

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Zcela náhodou jsem dnes zapnula televizi a na nejmenované (všichni asi tušíme které) stanici začal první díl tohoto seriálu. V první chvíli jsem to chtěla přepnout, ale nějak mě to prostě zaujalo tak, že jsem se na to dívala dál. A rozhodně se u toho bavím :D. I když je mi dost líto hlavní hrdinky, nedovedu si takovou situaci představit :D Zatím tomu dávám čtyři hvězdičky. Uvidím po dalších dílech, třeba změním názor :) EDIT: Už je pátá řada, u nás zatím odvysílání dvě. Doufám tedy, že se odvysílají všechny :) ()

dogrose 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí prvních pěti dílů jsem nad očekávání spokojena, výborně jsem se bavila. Zasloužil by lepší vysílací čas. Napadá mne srovnání s Boston Legal a Ally (Boston u mě vede). Časem možná sklouzne do klišé: boubelka bude vyhrávat případy vždy díky využití znalostí životního stylu Deb (stejně jako Pravá blondýnka usvědčila vražedkyni díky svým znalostem o trvalé). Velmi velmi příjemné. ()

Galerie (658)

Zajímavosti (3)

  • V seriálu je i zmínka o Praze, a to v 10. dílu 1. série, kdy sestra Graysenovi (Jackson Hurst) klientky tvrdí, že studovala u madam Bidesmanové, učitelky okultismu. (Palvinie)
  • Tenistka Serena Williams je velkým fanouškem seriálu, díky tomu jí scenáristé napsali roli přímo na tělo a obsadili ji ve čtvrté sérii. (Palvinie)

Reklama

Reklama