foto

Daniel Kaluuya

  • nar. 1989
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Black Panther
Widows
2017 Uteč
2015 Sicario: Nájemný vrah
2013 Chceš pěstí?
Jonah
Kick-Ass 2
2011 Johnny English se vrací
Random (TV film)
2010 Dítě
Chatroom
2009 Pán času: Planeta mrtvých (TV film)
2008 Cass
2006 Shoot the Messenger

TV seriály

2017 Watership Down (TV seriál)
2014 Babylon (TV seriál)
2011 Černé zrcadlo (TV seriál)
Patnáct milionů meritů (S01E02)
Fades, The (TV seriál)
2009 Fm (TV seriál)
Psychoville (TV seriál)
The Philanthropist (TV seriál)
10 Minute Tales (TV seriál)
2008 Delta Forever (TV seriál)
2007 Comedy: Shuffle (TV seriál)
Ruddy Hell! It's Harry And Paul (TV seriál)
Skins (TV seriál)
The Whistleblowers (TV seriál)
2006 That Mitchell and Webb Look (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

TV pořady

1988 This Morning (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace