foto

Amy Schumer

  • nar. 1.6.1981 (35 let)
    Manhattan, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (3)

  • Vykolejená (2015)

    - První verzi scénáře napsala Amy Schumer během měsíce a půl, a další dva roky trvaly veškeré úpravy a přípravy k natáčení. Prozradila, že scénář psala s myšlenkou režie právě od Apatowa, a proto do scénáře psala věci, které by ho mohly zaujmout. (Patw)

  • Vykolejená (2015)

    - Když Amy Schumer popsala postavu své filmové šéfové jako: "Tilda-Swinton-typ", režisér Judd Apatow kontaktoval přímo herečku Tildu Swinton, která jako fanynka režiséra Apatowa roli přijala. (Patw)

  • Vykolejená (2015)

    - Autorka scénáře a představitelka hlavní role Amy Schumer se netají tím, že je scénář inspirovaný jejím osobním životem. (Patw)

Herecká filmografie

2016 Thank You for Your Service
2015 Amy Schumer: Živě z divadla Apollo (divadelní záznam)
Open Slather (TV seriál)
Vykolejená
2014 Cop Show (TV seriál)
2013 Inside Amy Schumer (TV seriál)
2012 Cena peněz
Girls (TV seriál)
Hledám přítele pro konec světa
Sleepwalk with Me
2011 Day in the Life of a Female Comedian, A
2009 Cupid (TV seriál)
Delocated (TV seriál)
2006 Sense Memory
Studio 30 Rock (TV seriál)
2000 Larry, kroť se (TV seriál)

Dokumentární

2016 Dying Laughing
2015 Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs (TV film)
2014 Misery Loves Comedy
2010 Undateable (TV seriál)
VH1 News Presents: Plastic Surgery Obsession (TV film)

TV pořady

2016 Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2015 MTV Movie Awards (TV pořad)
67. Emmy Awards (TV pořad)
67th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2013 Women Who Kill (TV pořad)
2012 Amy Schumer: Převážně o sexu (TV pořad)
Comedians in Cars Getting Coffee (TV pořad)
Comedy Central Roast of Roseanne (TV pořad)
2011 Comedy Central Roast of Charlie Sheen (TV pořad)
Dave's Old Porn (TV pořad)
Funny as Hell (TV pořad)
2010 Comedy Central Presents: Amy Schumer (TV pořad)
Conan (TV pořad)
Different Spin with Mark Hoppus, A (TV pořad)
New York Stand-Up Show (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2008 Reality Bites Back (TV pořad)
The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
2007 Red Eye (TV pořad)
2006 Live at Gotham (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Last Comic Standing (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)

Scenáristická filmografie

2015 Amy Schumer: Živě z divadla Apollo (divadelní záznam)
Vykolejená
2013 Inside Amy Schumer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace