Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbení herci (10)

David Tennant

co říct o svém osobním number one? Naprosto geniální herec, který je u nás v celku neznámou tváří zatím co v británii  je uznávanou a vysoce ceněnou stár. Svůj úspěch si plně zaslouží. Protože do pozice v jeké teď je se musel tvrdě vypracovat. Kamera ho objevila už v poměrně mladém věku, ale jelikož to nebyl žádný hezounek ale spíš roztomilý vyčouhlý klučík musel vše umět uhrát a né sázet na hřeben a padnoucí kostým.

Číslem jedna je pro mě nejen kvůli roli Doctora v kultovním seriálu Doctor who, ale také kvůli roli Hamleta v inscenaci RSC pro stanici BBC a ve čtyřdílné miniserii Single father. Ve všech svých rolích ukazije svou schopnost poddat se emocím, která vás pohltí a uzamkne do děje ale i schopnost rozesmát. Je to kašpárek s milým a upřímným smyslem pro humor, který si umí udělat legraci sám ze sebe v celostátním vysílání.

Věnuje se různým charitativním činnostem, převážně týkajících se pomoci těm nejslabším...dětem. Jeho popularita mu naštěstí nikdy nestoupla do hlavy. 

+ má skvělý vkus na boty =D

Dylan Moran

Jeden z nejlepších a nejříznějších komiků všech dob. Zdá se jako by mu nic nebylo svaté, jako by se byl schopen navézt do čehokoli, ale opak je pravdou. Všechen jeho humor, všechny jeho vtipy v jeho stand up shows představují lidské neřesti, nešvary a nepochopitelné vzorce chování, se kterými se jeden každý z nás setkává dnes a denně. Ukazuje obyčejné situace v neobyčejném světle. Naváží se sám do sebe stejnou měrou jako do ostatních a nikdy nešetří ani své platící diváky. Je to svérázný samorost, který má přese všechno silné morální zásady. Je to velmi zvláštní kombinace...jednoduše člověk, jaký se jen tak nevidí.