Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Dokumentární

Obsahy (226)

Průšvihář na útěku

Průšvihář na útěku (2005)

Justin (Brandon Beemer) a Tyler (Ty Hodges) se potkávají v nápravném zařízení uprostřed pouště. Oba jsou však přesvědčeni, že tam nepatří, a tak se pokusí utéct. O čtyři týdny později se jim to konečně podaří. Během útěku se jim porouchá auto a shodou okolností uloupí jiné. Nové převleky však s sebou nesou nové dobrodružství...

The Boat

The Boat (2022)

Tři páry se nalodí na luxusní jachtu a vyrazí na moře. Divoký večírek plný hudby, tance a alkoholu se mění v hořké vystřízlivění. Zjišťují, že byli omámeni a z lodi se ztratilo vše potřebné k přežití. Vysílačkou se jim ozývá neznámý hlas a rozehrává nebezpečnou hru.

Non mi uccidere

Non mi uccidere (2021)

Mirta (Alice Pagani) a Robin (Rocco Fasano) milují akci, napětí a hlavně nebezpečí. Jednoho dne zkusí drogu, která může změnit vše. Existuje život mezi nebem, zemí a peklem? Zkusí se přesvědčit... ale kde je ta pomyslná hranice?

Polaroid

Polaroid (2019)

Bird (Kathryn Prescott) pracuje ve starožitnictví, kde dostane od kamaráda Tylera (Davi Santos) historický polaroid, který sehnal v garážovém výprodeji. Je vášnivou fotografkou, a tak udělá pár snímků přátel. Když ale po sobě umřou hned dva kamarádi z fotky, Tyler a Avery (Katie Stevens), začne Bird zjišťovat, že se ve městě kdysi stala křivda a hlavní roli v tom měl onen Polaroid! Jenže to netuší, že se na fotografii dostala i ona!

Mercy Black

Mercy Black (2019)

Marina (Daniella Pineda) se vrací po patnácti letech z ústavu do běžného života. Její sestra Alice (Elle LaMont) si ji vezme k sobě domů. Jenže temné minulosti a jejím hříchům se nedá utéct. Marina se jim bude muset postavit a čelit tak temné legendě Mercy Black!

Het tweede gelaat

Het tweede gelaat (2017)

Freddy (Werner De Smedt) je přivolán k případu nahé mrtvé ženy. Přivolaný psovod najde místo hlavy (která jí chyběla) další těla. Patolog nemůže bez hlav určit přesnou příčinu smrti. Vodítkem by tak mohla být poslední napadená žena Rina (Sofie Hoflack), které se podařilo ujetému zabijákovi utéct. Jenže šéfovi Vinckemu (Koen De Bouw) se nelíbí Freddyho samotářské vyšetřování.

The Hard Way

The Hard Way (2019)

John dostane zprávu, že jeho bratr Cody byl zabit ve službě nelítostným zabijákem Torem. Proto přiletí ze Států do východní Evropy a vyhledá dávného přítele Arnoda, aby mu pomohl. Při pohřbu narazí na jeho kolegu Masona, který mu celou situaci vylíčí. Jenže John během "svého" vyšetřování zjistí, že Toro je jen pěšákem ve vysoké hře...

St. Agatha

St. Agatha (2018)

Mary (Sabrina Kern) přichází do kláštera sester bohoslovných, aby zde nalezla útočiště. Ten vede pevnou rukou matka představená. Jenže klášter není zdaleka tak "svatý", jak se na první pohled zdá. Postupem času Mary zjišťuje, že se tu ztrácí chovanky a na světlo světa vyplouvají hrůzné věci. Tajemství a temnou minulost máme přece každý!

Tau

Tau (2018)

Mladá atraktivní žena Julie (Maika Monroe) si přivydělává bokem na studia. Žije sama, nikoho nemá, a tak se jedné noci ztratí. Kdo bude hledat někoho, koho ani nemá kdo postrádat? Toho přesně využívá Alex (Ed Skrein), který unáší lidi pro svůj experiment. Jenže Julie se jen tak lehce nevzdává a za každou cenu bojuje proti technologii zítřka. Jenže není to tak jednoduché, jak si zprvu myslela. "Tau" je počítačem budoucnosti...

Vražedná zátoka

Vražedná zátoka (2018) (TV film)

Partička přátel miluje adrenalin a šílené výzvy. A jedna taková se zrovna vyskytla. Nenápadně se dostat na ostrov, který je veřejnosti nedostupný. Podplatí pilota, aby vypnul transpondér, a vyráží vstříc dobrodružství. To na sebe nenechá dlouho čekat, letadlo havaruje a Lindsey (Aubrey Reynolds) mezi přeživšími bude muset čelit nejenom svému strachu, ale i nenasytným a krvežíznivým žralokům!

Baby

Baby (2015)

12 lidí se nechalo vládou najmout a zároveň pohřbít, aby mohlo vést tajnou válku proti všem, kteří se snaží ve jménu Alláha zničit demokracii a stabilitu fungujícího státu. Jenže postupem času i ti nejlepší z nejlepších umírají a řady ostřílených profíků se ztenčují. Má to vůbec smysl bojovat proti neviditelnému a nevyzpytatelnému nepříteli?

Náměsíčná

Náměsíčná (2017)

Sarah (Ahna O'Reilly) trpí náměsíčností a divnými sny, které zřejmě zapříčinila sebevražda jejího muže. Proto vyhledá odbornou pomoc doktora Scotta Whitea (Richard Armitage), který se zabývá poruchami spánku. Zprvu léčba probíhá bez sebemenších komplikací, jenže Sarah začíná potkávat lidi, kteří ji neznají a přitom je vídá každý den. Pravda bývá překrucována a člověk nesmí dát na své první dojmy a pocity. To samé musíte podstoupit s náměsíčnou Sarah...

The Hole in the Ground

The Hole in the Ground (2019)

Christopher těžce nese, že se s nimi otec nepřestěhoval. Je kvůli tomu posměchem ve třídě a jednoho dne se o tom pohádá s matkou. Uteče do nedalekého lesa, kam ho matka Sarah sleduje. Syn se jí ale ztratí a namísto toho nachází uprostřed lesa velkou díru, jako po sesuvu. Když se pak Chris vrátí a Sarah několik dní sleduje jeho jednání, zdá se jí, jakoby to nebyl vůbec její syn. Je možné, že se v lesích skrývá tajemství, o kterém nikdo neví nebo o něm nechce mluvit?

Maus

Maus (2017)

Mladý pár uvízne s autem uprostřed hlubokých lesů a nezbývá než vyrazit pro pomoc pěšky. Cestou se jim zaběhne pes a nedopatřením vybuchne. Okolní lesy jsou totiž plné min z války. Narazí i na dvojici podivných chlapíků, kteří se je snaží varovat před nebezpečím. Jenže větší nebezpečí než minová pole jsou spíše rasové a náboženské vztahy mezi čtveřicí lidí!

Úniková místnost

Úniková místnost (2017)

Partička přátel slaví Tylerovy (Evan Williams) narozeniny. Od přítelkyně Christen (Elisabeth Hower) dostane lístky do "únikové místnosti". Jde o hru, kde máte hodinu na to, abyste podle hádanek našli cestu ven. Co se zprvu zdá jako super zábava, se však brzy přemění na nevysvětlitelné peklo. Postupem času každý zjišťuje, že to s nevinnou hrou nemá co do činění! Ale existuje vůbec cesta ven?!

Velvet Buzzsaw

Velvet Buzzsaw (2019)

Svět umění nezná hranic. A to ani v případě Josephine (Zawe Ashton), která najde skvostná umělecká díla po zemřelém. Než aby je vyhodila, jak stálo v závěti, vezme je pod svá kurátorská křídla a začne je zpeněžovat. Jenže obrazy nejsou tak andělské, jak by se předpokládalo. Skrývají něco temného a hrůzného z malířova života. Na to se postupem času přijde, ale to už je příliš pozdě!

Cabin 28

Cabin 28 (2017)

V roce 1981 se odehrál hrůzný čin uprostřed opuštěné chatové oblasti. Na mladou rodinu zde jednoho dubnového večera zaútočila skupinka v děsivých maskách. Nejenže policie nikoho do dnešní doby neobvinila, ale ani nechytila! Vrah zůstává stále na svobodě a šance, že bude dopaden, je čím dál tím více mizivá!

Killer: Malevolence 3

Killer: Malevolence 3 (2018)

Agent FBI Perkins (Kevin McKelvey) vyšetřuje sérii brutálních vražd. Už mají i hlavního podezřelého, kterého poznali podle fotky. Matka Katherine (Ashley Wolfe) na syna čeká už deset let, jenže domů už se nevrací ten roztomilý kluk Martin, ale krvelačná bestie toužící po smrti!

What Keeps You Alive

What Keeps You Alive (2018)

Na víkendovou chatu uprostřed hlubokých lesů přijíždí Jackie (Hannah Emily Anderson) se svojí manželkou Jules (Brittany Allen). Tam se setkává se svojí kamarádkou z dětství Sarah (Martha MacIsaac). V dětství prováděly jeden průšvih za druhým. Jenže to vypadá, že Jackie ukrývá daleko temnější tajemství, než jen změnu jména z Megan. Hrozí všem nebezpečí, které si neumí nikdo ani představit?!

Possum

Possum (2018)

Muž či pavouk? Psychologický profil prázdné duše, kterou požírá temný démon. Jenže jsou tu vzpomínky na mládí, ale také na utrpení, kterým si musel projít. Jak se dostat z toho kolotoče, aniž by (se) musel zabít?!

Reklama