Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (77)

plakát

Někdo klepe na dveře (2023) 

Asi mám již od Shyamalana vyšší očekávání. Herecké výkony, s výjimkou nejmladší z obsazených, jsou kvalitní, ale filmu chybí šťáva. Kdyby byl o půl hodiny kratší, vůbec by mu to neuškodilo.

plakát

Sinister (2012) 

Film se táhne, jak opilec z hospody. Žádný zásadní zvrat se nekoná a ačkoliv je film "nepříjemné" sledovat, nepřináší nic, co by ho dělalo zajímavým.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Evidentně jsme na film s přítelkyní už jednou koukali, a to v uplynulém roce. Když jsme na to včera koukali podruhé, docela nám trvalo, než jsme si byli jistí, že nemáme jen deja vu. Film je celkem kvalitní, ale do vzpomínek se evidentně nezarývá.

plakát

Bez východiska (2022) 

Prvních 70 minut filmu je na solidní 4 hvězdy, až konec, kdy se dostaví běžné chování filmových postav z béčkových horrorů, celkový dojem poněkud zkazí.

plakát

Nikdo tě nezachrání (2023) 

Narozdíl od převládajících názorů na hlavní postavu a vzhled mimozemšťanů, mně přišla protagonistka sympatická a uvěřitelná, a běžnost vetřelců mi zas přijde nerušivá. Celkem svižně to ubíhá a nebyl tam moment, kdy by mě film výslovně nudil. Bohužel tam ale byla spousta chvil, kdy jsem byl zmatený a ztrácel pojem o tom, co se nám vypravěč snaží říct. Každopádně předčilo mé očekávání.

plakát

Americký masakr (2022) 

Není to vtipný, není to napínavý, a rozhodně to není uvěřitelný. Celý film nemá hlavu ani patu a divím se každému z herců, že na to po přečtení scénáře kývli.

plakát

Totem (2017) 

Meh...

plakát

Odebrat z přátel: Dark web (2018) odpad!

Jeden z filmů, kde si postavy nenechají ujít žádnou příležitost zachovat se jako naprostý idiot. Kromě setrvávající iracionality postav se film neskutečně táhne ve snaze vybudovat napětí, což však kdy skončí akorát nějakým debaklem, nad kterým divák jen nevěřícně kroutí hlavou.

plakát

V pasti: Barcelona (2023) 

Dohnat svého staršího bráchu se tomuhle snímku rozhodně nepovedlo. Není to špatný, ale dvakrát to vidět nemusím. Není tam nikdo, kdo by nějak zásadně zaujal, celé se to táhne jako opilecká slina, a vlastně jediný dobrý je na tom ten koncept. Scenérie pěkné, i když bych čekal, že bude Barcelona "víc vidět". Přeci jen dostala i své místo v názvu.