Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Johnny Depp

Střihoruký Edward, Willy Wonka, Barrie z Nezemě, Jack Sparrow, Kloboučník, Sweeney Todd... Johnny Depp se narodil proto, aby hrál podivíny, a ty já zbožňuju. 

Robert Downey Jr.

No Robert... kromě toho, že je to takový ten typ badboye, který musí přitahovat každou ženskou navíc taky zpívá! Je to pan herec, miluju jeho humor, obdivuju, že se dostal z těch svých dlouholetých problémů a momentálně hraje jako o život.

Leonardo DiCaprio

Ach Romeo, až teď jsem ti přišla na chuť. Zřejmě zde platí fráze "zraje jako víno" protože čím je Leo starší, tím má větši respekt u širšího obecenstva. Já osobně jsem mu nikdy nefandila, ani jako Romeovi ani jako Jackovi... ale teď? Až teď, když člověk sáhne ještě dál za Titanic pozná, že už jako 19ti letý mladíček dokázal zahrát takovou pecku jako byl retardovaný Ernie. Takže smekám, přestávám v něm vidět jen toho hezounka, a začínám sledovat ostatní jeho filmové počiny a jsem nadšená. 

Tom Hardy

Pro mě největší překvapení letoška, a to jen proto, že jsem byla umanutá a odkládala Warriora až tak dlouho, protože mě přece nějaké bojování nezajímá. No díky bohu jsem se na to podívala, nechala si vystřelit mozek až někde na Mars a mezitím než dopadne zpět zhltnu všechny filmy, kde se milý Tomík byť jen mihl. A objevuju moc zajímavé kousky! Chlapec mě čím dál víc překvapuje. On vůbec není žádný nováček, co se náhodou nachomýtl k trháku. On je výborný herec už x let. Jestli Depp byl stvořený na to hrát podivíny, Hardymu sednou postavy, které jsou nějakým způsobem zlé, nebo k tomu být zlé byly donuceny okolím. Agresor, rváč, psychopat, ale i zuřivě nešťastně zamilovaný... ona minulost jeho samého taky není zrovna růžová.

Colin Firth

Je to typický kladný hrdina, romantik, i král... neumím si ho představit zahrát nějakého záporáka, to mi k němu nesedí. Velice elegantně a mile vypadající chlapík, no a ještě k tomu ten přízvuk. Na Colina radost pohledět, srdce hned radostí zaplesá.

Brad Pitt

Sličný Achilles, Joe Black, Tyler Durden, Mickey, Benjamin Button, Mr. Smith... Pitt může zahrát cokoli a kohokoli, a už dávno si nemyslím, že je to jen pěkná tvářička. 

Christian Bale

Rodák z Haverfordwestu! Tam jsem nedávno popíjela, jsem si mohla dát jednoho i na jeho zdraví. Dokonalý herec, vše vypilované do posledního detailu. Kolikrát zůstává rozum stát, co herci dokaží pro svou roli dobrovolně podstoupit a sami sobě provést. Bruci, těším se na finále!!

Keanu Reeves

Má první platonická láska. Neo. To už mu nikdy nikdo neodpáře, Keanu je prostě Neo. Matrix je srdcovka a společně s Nebezpečnou rychlostí jsou to jedny z mých nejoblíbenějších filmů vůbec. Popravdě už jsem o něm roky nic neslyšela a ani ho nevyhledávám. Mě stačí tak, jak to mám teď, radši už ho mít stejně nebudu.

Heath Ledger

Tebe je taková obrovská škoda člověče! Můj milovaný rytíři, můj důvode, proč tě nenávidím. Legendo z Dogtownu, Zkrocená horo, Jokere... škoda, že už nebudeme mít tu čest.