Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Krátkometrážní

Zajímavosti k filmům (25)

Rivalové

Rivalové (2024)

Trent Reznor a Atticus Ross k filmu na žádost režiséra Luca Guadagnina složili velice energický elektronický soundtrack. Reznor v rozhovoru uvedl, že Guadagnino chtěl, aby diváci mohli celý film protančit.

Rivalové

Rivalové (2024)

12. dubna 2024 vyšlo v rámci propagace filmu album „Challengers [MIXED] by Boys Noize“, na kterém je výběr několika skladeb ze soundtracku od Trenta Reznora a Atticuse Rosse, které remixoval německý DJ Boys Noize. Samotný originální soundtrack pak vyšel 26. dubna, tedy v den premiéry filmu v amerických kinech.

Rodina na baterky

Rodina na baterky (2021)

Ve flashbacku vidíme, jak malá Katie ukazuje své třídě její snímek „Dial 'B' for Burger“, jehož název je referencí na film Dial 'M' for Murder (1954).

Šin Godžira

Šin Godžira (2016)

Ve scéně, kdy Godzilla poprvé používá svůj atomový dech, jedna z budov, kterou zničí, je obchodní dům Wako v oblasti Ginza. Tuto stejnou budovu zničil Godzilla už ve svém prvním filmu z roku 1954.

Duše

Duše (2020)

V jedné scéně můžeme vidět cestovní plakát s nápisem „Navštivte Portorosso“. Jedná se o zasazení nadcházejícího Pixar snímku Luca (2021).

Duše

Duše (2020)

Jonathan Batiste napsal jazzové skladby pro newyorkské scény, zatímco Trent Reznor a Atticus Ross složili hudbu k sekvencím, které se odehrávají v „The Great Before“. Někdy tvůrci spolupracovali, aby tyto dva světy hudebně propojily.

Duše

Duše (2020)

Ve scéně, kdy se Joe neúmyslně vyhýbá smrtícím situacím, projde kolem hromádky dlouhých hřebíků a zároveň můžeme ve výloze obchodu vidět nápis „Devítipalcové hřebíky na prodej“. Jedná se o odkazy na industrial rockovou kapelu Nine Inch Nails. Trent Reznor a Atticus Ross, jediní stávající (v době vydání filmu) členové kapely, se podíleli na soundtracku tohoto filmu.

Sleeping Dogs Lie

Sleeping Dogs Lie (2005)

Ve vedlejší roli policisty Lance se objevil Maynard James Keenan, zpěvák skupin Tool, A Perfect Circle a Puscifer. Během závěrecných titulků hraje skladba „The Noose“ od A Perfect Circle.

Doom

Doom (2005)

Během závěrečných titulků hraje skladba „You Know What You Are?“ od Nine Inch Nails, industrial rockové kapely Trenta Reznora. Konkrétně se jedná o verzi remixovanou Clintem Mansellem, který k filmu složil soundtrack.

Wanted

Wanted (2008)

Ve filmu zazní skladba "Every Day Is Exactly The Same" od Nine Inch Nails, industrial rockové kapely Trenta Reznora.

Hollywood Undead - We Are

Hollywood Undead - We Are (2012) (hudební videoklip)

Natáčelo se v Linda Vista Hospital, opuštěné nemocnici v Los Angeles.

Reklama