foto

Mustafa Shakir

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pretenders
2017 Blok 99
Double Play
Let Them Die Like Lovers
2016 The Grounds
2012 Record/Play
2011 Geezas

TV seriály

2018 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
The Feminism Part (S02E07)
We're All Beasts (S02E06)
All You'll Be Eating is Cannibals (S02E05)
další epizody (7)
Luke Cage (TV seriál)
They Reminisce Over You (S02E13)
Can't Front On Me (S02E12)
The Creator (S02E11)
další epizody (11)
2017 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Why Me? (S01E06)
What Kind of Bad? (S01E05)
I See Money (S01E04)
další epizody (4)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Konečná (S03E15)
2016 Jedna noc (TV seriál)
The Call of the Wild (E08)
Ordinary Death (E07)
Samson and Delilah (E06)
další epizody (5)
Quarry (TV seriál)
Nuoc Chay Da Mon (S01E08)
Jeho skutky se rozletěly (S01E06)
Horla (S01E05)
další epizody (5)
Timeless (TV seriál)
The Watergate Tape (S01E06)
Underground (TV seriál)
The Macon 7 (S01E01)
2014 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Starý přítel (S05E15)
2013 Shameless (TV seriál)
Cascading Failures (S03E06)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Plať, abys mohl hrát (S04E17)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Obecná odpovědnost (S05E08)
2005 Dr. House (TV seriál)
Smíření (S02E01)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
3 Dawg Night (S12E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace