foto

Mustafa Shakir

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Grounds
2018 Přetvářka
2017 Blok 99
Double Play
Let Them Die Like Lovers
2012 Record/Play
2011 Geezas

TV seriály

2020 Cowboy Bebop (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2019 Jett (TV seriál)
Miljan Bestic (E09)
Dillon (E08)
Josie (E06)
další epizody (5)
Američtí bohové (TV seriál)
The Ways of the Dead (S02E05)
The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Finish It (S03E08)
That's a Wrap (S03E07)
This Trust Thing (S03E06)
další epizody (7)
2018 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
The Feminism Part (S02E07)
We're All Beasts (S02E06)
All You'll Be Eating is Cannibals (S02E05)
další epizody (7)
Marvel's Luke Cage (TV seriál)
Vzpomínají na tebe (S02E13)
Neštvi mě (S02E12)
Stvořitel (S02E11)
další epizody (11)
2017 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Why Me? (S01E06)
What Kind of Bad? (S01E05)
I See Money (S01E04)
další epizody (4)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Konečná (S03E15)
2016 Jedna noc (TV seriál)
The Call of the Wild (E08)
Ordinary Death (E07)
Samson and Delilah (E06)
další epizody (5)
Quarry (TV seriál)
Nuoc Chay Da Mon (E08)
Jeho skutky se rozletěly (E06)
Horla (E05)
další epizody (5)
Timeless (TV seriál)
The Watergate Tape (S01E06)
Underground (TV seriál)
The Macon 7 (S01E01)
2014 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Starý přítel (S05E15)
2013 Shameless (TV seriál)
Cascading Failures (S03E06)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Profesní sebevražda (S01E05)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Plať, abys mohl hrát (S04E17)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Obecná odpovědnost (S05E08)
2005 Dr. House (TV seriál)
Smíření (S02E01)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
Gunplay (S15E05)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
3 Dawg Night (S12E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky