foto

Atticus Ross

  • nar. 16.1.1968 (50 let)
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Death Note
The Black Ghiandola
2016 Den patriotů
Triple 9
2015 Hacker
2014 Love & Mercy
Zmizelá
2013 Zlomené město
2011 Muži, kteří nenávidí ženy
2010 Kniha přežití
The Social Network
2008 New Yorku, miluji Tě!

TV seriály

2017 Outcast (TV seriál)
To the Sea (S02E10)
This Is How It Starts (S02E09)
Mercy (S02E08)
další epizody (10)
2016 Outcast (TV seriál)
This Little Light (S01E10)
Close to Home (S01E09)
What Lurks Within (S01E08)
další epizody (10)
2004 Dotek zla (TV seriál)

Dokumentární

2017 The Defiant Ones (TV seriál)
The Vietnam War (TV seriál)
The Weight of Memory (March 1973 - Onward) (E10)
A Disrespectful Loyalty (May 1970-March 1973) (E09)
The History of the World (April 1969-May 1970) (E08)
další epizody (10)
2016 Je s námi konec?
2015 Téměř svatý

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)

Dokumentární

2016 SCORE: A Film Music Documentary

TV pořady

2011 83. Annual Academy Awards (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2011 (TV pořad)

Hudební videoklipy

2012 How to Destroy Angels - Ice Age (hudební videoklip)
2010 How to Destroy Angels - The Space in Between (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(100)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace