Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Rodinný
  • Dobrodružný

Zajímavosti k filmům (68)

Expendables: Postradatelní 2

Expendables: Postradatelní 2 (2012)

Postava Billyho (Liam Hemsworth) se ve filmu neměla původně objevit. Velký zájem o roli měl Kellan Lutz, avšak ve filmu bylo „přelidněno“, a tak tam tvůrci nechtěli přidávat další postavu. Jenomže Mickey Rourke odmítl návrat do série, takže se místo uvolnilo. Avšak Kellan Lutz už byl vázán k filmům Twilight ságy... takže roli získal právě Hemsworth. Lutz nakonec dostal šanci ve třetím dílu.

Jetelín - Bobův recept na úspěch

Jetelín - Bobův recept na úspěch (2016) (epizoda)

V epizodě je zmíněno, že Antoš (Radek Bár) má totálně sesmahlé chuťové buňky. V dalších epizodách je však jasně poukázáno na to, že chuťové buňky má.

Tři tygři

Tři tygři (2019) (seriál)

V prvním skeči Pražskej týpek ve Vostravě!!! se postava Milana (Albert Čuba) ještě jmenovala Marcel.

Tři tygři

Tři tygři (2019) (seriál)

Než začali Tři tygři natáčet videa, skeče a streamy, tak začínali divadelními představeními. První představení Tří tygrů proběhlo 29. října 2015. V té době se členstvo skládalo z Alberta Čuby, Štěpána Kozuba a Robina Ferra. Později se k nim přidal ještě Vladimír Polák, ale aby název dával smysl, tak se Albert povýšil na krotitele tygrů.

Barcarole

Barcarole (2022)

Ve filmu se měla objevit i Vlasta Peterková v roli manželky postavy Davida Prachaře a David Matásek v roli policisty. Nakonec však z jejich účasti sešlo.

Expend4bles: Postr4datelní

Expend4bles: Postr4datelní (2023)

Sylvester Stallone (Barney Ross) zpočátku vypadl z filmu kvůli tvůrčím rozdílům s producenty. Později se však vrátil a oznámil, že se bude jednat o jeho poslední vystoupení v sérii.

Reklama