Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reality show LIKE HOUSE je jedinečný formát, který nemá v českém televizním éteru obdoby. Diváci budou po dobu tří měsíců sledovat každodenní život soutěžících, jejich vztahy, radosti, strasti i to, jak se poperou s různými výzvami a soutěžemi. Influencer, který dostane od diváků nejvyšší počet hlasů prostřednictvím mobilní aplikace, se stane vítězem reality show a získá výhru ve výši půl milionu korun. Zpestřením pro soutěžící i diváky budou hosté, které produkce bude průběžně do vily zvát. Mezi influencery, kteří se na začátku dubna do vily nedaleko Berouna nastěhují, jsou: Tomáš Běhounek (@t0mi.jpg), Lada Horová (@laaduska), Adam Kajumi (@adamkajumi), Marie Rosecká (@maru_rosecka), Barbora Stříteská (@barborastriteska), Jan Svěcený (jenisek_) a Marek Valášek (@datel_marek). (TV Prima)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (244)

tyna97 odpad!

všechny recenze uživatele

Prozatím se to jeví jako pakárna, účinkující jsou nezajímaví a dost nesympatičtí (možná až na dva, kteří se mi po prvním dílu jevili jako běžní lidé, kteří nemají slávy plnou hlavu). Uvidíme, jak se to bude vyvíjet a co se bude dít dál. ,, no, špatný nápad. Mladí a povětšinou rozmazlení a zazobaní v domku MAJÍ VŠECHNO. Zlatá Farma. ()

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem chytil premiéru v televizi a mé prvotní dojmy z pořadu jsou otřesné. Neznámí, trapní a nesympatičtí lidé v něčem jako vyvolení pro malé smrady z tiktoku. Kamera jakoby si vždy vybrala to nejnezajímavější místo k záběru a rozhovory mezi zůčastněnými jsou prázdné a o ničem. Možná, kdyby produkce vybrala internetové šílence typu Angry Dany, tak by měl pořad budoucnost, ale je to ještě horší než jsem očekával a další díl si pouštět rozhodně nehodlám. PS: Sledování jsem rovnou využil k hodnocení a v průběhu pořadu jsem psal tento komentář. PS2: Dnes založené fake účty vyrazily do boje a přidávají se do fanclubu pořadu. Že by reakce z vily? ()

Reklama

SeanLSD odpad!

všechny recenze uživatele

Pri prezeraní bulváru som narazil na informáciu, že je nová megatrapná reality-show s ľuďmi, čo sa "stali známymi" na niečom, o čom som pred takým mesiacom ešte ani nevedel, že existuje - a pravdaže som musel ísť okamžite do toho. Nebudem sa tváriť, že som sa chvíľu nebavil... - počítaním sekúnd, počas ktorých by som sa necítil trápne. Ale potom už to bola len priemerná nuda... proste nejaké viac či menej sympatické decká sa rozprávajú v baráku. ____ Ako môžem hodnotiť inak ? Aká je hodnota tohoto programu ? Aká je hodnota toho, čo títo ľudia robia ? ČO vlastne robia ? TOTO ? A TikTok ? What ? Prečo to niekoho baví sledovať ? KTO ich sleduje ? Mno, minimálne sa zdá byť istým, že uživateľia ČSFD to nebudú... ___ Slovo, ktoré celý tento vesmír najlepšie vystihuje, je NiČoTnOsŤ. ()

JamesConnorG odpad!

všechny recenze uživatele

Dojmy - Tady to vezmu krátce a stručně. Televizní pořad Like House je špatný seriál ve všech směrech. Influenceři  jsou tu arogantní, nic jiného nedělají než jen pijí a dělají hlouposti. Tihle lidé mají být vzorové pro děti, ale jak vidím, tak selhali, a to hodně. Hloupé či zbytečné kauzy, hádky a podobně, jsou prostě velká blbost. Celkové Hodnocení - 2% ()

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Varování: Sledování pořadu nenávratně ničí mozek zvlášť pro nemyslící mladou generaci! ...pošlete je na ostrov přeživších a vysaďte s nima tucet hladových pum, aspoň bude zábava až budou twítovat před večeří. Parta nemá co nabídnout, protože funguje v komformní zóně, na kterou jsou zvyklí a pokud vypukne hádka, hned taky zanikne..takže k čemu a co nabízí tento projekt? ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • V reality show měli být i youtubeři PIMPS (Charlie Šrámek & Albert Bately), nabídku však odmítli. Nabídku dostali také youtubeři Lukefry (Lukáš Fritscher), Jan Hanko a Jonáš Čumrik (známý jako Johnny Machette), avšak také odmítli. (TheSlezy)
  • Ve 26. dílu přibyla mezi účastníky další osoba, a to influencerka „proste_djany“Její celkový počet bodů (liků a disliků) byl při nástupu stanoven průměrem hodnot bodů ostatních účastníků. (CaptainBlaf)

Reklama

Reklama