Reklama

Reklama

Dawn of the Beast

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina postgraduálních studentů dostane při hledání legendárního Yettiho víc, než s čím počítali. Nejenže je skutečný, ale ve stínech číhá něco mnohem zlejšího – Wendigo. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Z křoví čouhaj parohy, dvě baterky svítí... turista je nebohý a divák je v řiti." Zlatej Bigfoot - rockový fanoušek, ten byl sice trestuhodně trikově odfláknutý, ale aspoň klasik, rozhodně lepší než tenhle od Bruce Wempla, hrozného lempla. Jeho Bigfoot z neznámých důvodů vypadal jako zombík, konkrétně jako exhumovaný hajný. Navíc selhal i Lemplův amatérský pokus o zkřížení legendárního chlupáče s jelenem oregonským. Fešák Bigfoot, se zahnívajícím obličejem, o zoofilní grupáč se stádem mladých Wendigů zájem nejevil a místo očekávaného něžného páření všechny ty wendisrnce jednoduše VYDUPAL. Následně vůdce stáda, nepravidelný šestnácterák Wendigo zchlípnul, zhasnul svoje světla a se staženým ocasem opustil paseku i film. Byl jsem rád. Hvězdu za několik scén, kdy jsem se fakt debilnímu ději musel až smát (i když to zřejmě nebylo Lemplovým záměrem). ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

V konečnom dôsledku to nebolo až tak strašné, aj keď najlepšími zábermi ktoré horor ponúkne sú tie na sýkorku a ozaj perfektný záber na svitanie je jasné že nepôjde o najlepší film svojho žánru natočený v tomto roku. K pozitívnym veciam, ktoré film priniesol môžem pridať ešte hudbu, ktorá ma celkom oslovila a Isabell a sčasti aj kaki nohavice. Negatívnych vecí je vo filme príliš veľa aby sa malo nad nimi zmysel širšie rozpisovať, ale film sa zvládnuť dá a s prižmúrením jedného oka ho divák nebude považovať za úplnú stratu času. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak vypadá filmová verze pohádky , když pejsek s kočičkou dělají dort. Nestačí, že tam máme bigfoota narveme si tam aj wendiga do toho jakési zombie a natočíme to. Z 5 postav jsou až na jednu (Isabelle) všechny absolutně nezajímavé a všechny umřou tak rychle, že kdyby tam nebyly se nic nestane. Ta 1 hvězda je za závěrečný boj mezi bigfootem a těmi zombie (nebo co to bylo) a tu hudbu co tam do toho hrála. I konec je dobrá sranda následují spoilery chlápek uteče doběhne k rozbitému autu napadne ho stará co je wendigo on ji polije benzínem (vypadá to jak kdyby na ni chrstnul) a zapálí nasedne do auta a ujíždí auto nejede tak vystoupí a auto vybuchne (jak a proč nevím). 20 procent ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Nie je to dobrý film, má strašne veľa chýb od amatérskych hercov, tupé postavy až po zlý scenár. Klamal by som ale keby poviem, že som sa nudil. Keď to nebudete brať vážne tak je to celkom zábavná jednohubka. Masky nato, že rozpočet nebol vysoký sú veľmi v pohode. Stále sa tam niečo deje a režisér sa snaží strašiť( síce mu to nejde ale cením si to). No a na konci Bigfoot vs Wendigo, zasmial som sa a pochopil, že sa to ani nechcelo brať vážne. Postavy hlúpe, aspoň že najdlhšie prežili jediné znesiteľné. Koniec zbytočne naťahovaný. Ja dám v pohode 3* a dúfam, že raz sa tejto témy chopí skúsený režisér. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Koukni se na mě! Je to dobrý, je to dobrý. Je to dobrý...máš jenom utrženou ruku..." Skupina studentů, profesor a přítel jedné studentky vyrazí v době tzv. Mrtvého měsíce na chatu do lesů, aby zde načapali Bigfoota při činu. Varování místních berou s nadhledem, jelikož v chlupáče stejně nevěří. Jak se ale záhy ukáže, o Bigfoota jde až na posledním místě, anžto na prvním je lesní démon Wendigo se svojí armádou kreatur. Všechny postavy postrádají byť jen špetku sympatie, a tudíž jsou divákovi lhostejné. Navíc jejich debilní chování vzbuzuje úsměv měnící se ve smích. Na druhou stranu je tu les, příšery ujdou, inspirace filmem Evil Dead je více než zřejmá. Kromě utržené ruky a useknuté hlavy dojde i na střeva ven. Divák si může také metat losem, zda přežije posera nebo bloncka..... ()

Zajímavosti (1)

  • Wendigo pochází z algonkinské folklórní tradice a označuje kanibalistického netvora či zlého ducha, požírajícího lidské maso. (JasonCZ)

Reklama

Reklama