Reklama

Reklama

Po devatenácti letech vytrvalostního závodění stojí Michael (Mark Wahlberg) naposled na startovní čáře. Během následujících 10 dnů se na mistrovství světa Adventure Racing v Dominikánské republice ještě jednou pokusí dovést svůj tým vítězně do cíle. V náročném terénu napříč latinskoamerickou džunglí ho ale kromě překážek čeká i jedno překvapivé setkání. V divočině totiž narazí na opuštěného psa, který se k němu přidá a stane se součástí týmu. Na 700kilometrové trati pak mezi ním a toulavým psem Arthurem vznikne silné pouto. Věrnost, oddanost a statečnost zatoulaného psa ho doslova ohromí. Všichni si sáhnou daleko za hranice svých sil a závod jim začnou komplikovat zranění. Brzy se ukáže, že společně je nic nezlomí. A že přátelství je možná víc než vítězství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (55)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Přijemné feel-good dobrodružství opřené o zajímavý a (nejen) pro pejskaře silný příběh. O dramatické situace tu sice není nouze, ale nikdy to nepřekročí hranici uvěřitelnosti a na city to hraje vždycky tak akorát aby se divák dojmul, ale zároveň neztratil onen hřejivý pocit který ho celou dobu provází. Když točit filmy podle malých reálných příběhů tak klidně takhle…70% ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

"Leo, stop. Leo, stop!" "Michael!" "Keep swimming, Arthur. I'm coming! Leo, we gotta get him." "Michael, we are so close!" "He's one of us, all right? I'm not gonna let him drown out here." "One of us." (...) I cried cause of the fkin dog. Marky Mark se musel pro film dostat do pak formy a snímek dostatečně jede podle toho, co se skutečně stalo, i když si neodpouští poameričťováni celého tématu nebo diversity a ohýbá pár detailů. Michael Light dává do svých závodů vše, ale někdy to je to nejhorší, co můžete udělat a co hraje proti vám a stojí vás výhru, jak on sám ví, protože se mu nepovedlo ani po dvou dekádách vytrvalostního závoděni byť jen jednou vyhrát. Jeho "poslední šance" se však promění v nečekanou lekci o týmovosti a skutečné síle ducha. Pes a celý mě to nějak dostalo. Nedostatek spánku a nemoc swingující zpátky. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Je to spíš na 3* ale za ten fakt že je to podle skutečnosti rád přihodím. Je to hezké a dojemné, místama napínák a člověk tomu těžko něco vytkne. Závěrečný nátlak na emoce podle mě ale nefunguje moc dobře a je přetažený. Vztah psa s týmem prostě 3/4 filmu nikdo moc neřeší a pak se to emočně hrotí na silu. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Dobrodružný sportovní feel-good film, který staví na piedestal přátelství a pozitivní přístup k životu, před vítězstvím, mamonem a pomíjivími trofejemi. Režisér Simon Cellan Jones ve svém snímku, inspirovaném skutečnými událostmi, vypráví o nezlomné vůli, bojovném charakteru a upřímném přátelství, které můžeme v našich životech navázat na těch nejméně pravděpodobných místech, s těmi nejrůznějšími bytostmi. Nezlomní jsou velmi srdečným a dojemným filmem, který se nesnaží tlačit na pilu a působí naprosto přirozeně. Jedná se o Wahlbergův zvířecí masterpiece s jedinými dvěma vadami na kráse, a to bagatelizováním nebezpečí, kterému v průběhu filmu protagonisté čelí a stavění účasti na Adventure Race nad nemoc blízkého. Čtyři hvězdy. 👍(15.04.2024) ()

Playman 

všechny recenze uživatele

Nemám rád filmy o čoklech. Nelíbí se mi, když se mi tvůrce filmu snaží vnutit myšlenku, že si pes něco myslí nebo že vědomě zažívá nějaký dobrodružství. Vlastně, aplikoval bych to skoro na všechny filmy o zvířatech, ale filmy o psech jsou v tomhle směru pro mě nejhorší. Filmy jako Psí poslání absolutně nenávidim. ALE. Tenhle film dělá věci jinak. Pes není hlavní hrdina. Lidi zažívají nějaký dobrodružství a pes, zcela realisticky, TAM PROSTĚ JENOM JE. Tak to má být. A jinak celkově dost pohodovej film. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Film je inspirován skutečnými událostmi švédského závodníka Mikaela Lindnorda (Mark Wahlberg) z Mistrovství světa v Adventure Race v roce 2014, které se uskutečnilo v Ekvádoru. (Marcos22)

Související novinky

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

18.08.2022

Spolupráce mezi streamovací službou Apple TV+ a společností Skydance Media pokračuje dál. Nedávno měl na službě premiéru animovaný snímek Štěstí a teď přichází zpráva, že Apple získal také chystanou… (více)

Reklama

Reklama