Reklama

Reklama

Ferry

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak začínal narkobaron Ferry Bouman ze seriálu Undercover? Co bylo předtím, než ovládl podsvětí a dostal se do hledáčku policie? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Velice vydařená gangsterka na půl řízlá s romantickým dramatem. O překvapivý výsledek se postaral především na první pohled zabedněný a nesympatický hlavní hrdina Ferry, který si na své misi postupně vybuduje vztah s roztomilou dívkou a ta mu obrátí celý život naruby. ()

Xarxees 

všechny recenze uživatele

Takže - nejdřív jsem si přečetl komentáře, abych věděl na co jdu koukat, na základě toho jsem zjistil, že existuje nějakej seriál Undercover (jó, takovýhle mezery mám - většinou koukám na sci-fi, postapo atd.). A jsem týhle posloupnosti rád, protože mě to docela navnadilo na ten seriál, o kterým se píše vcelku dobře. Tenhle kousek je natočenej hodně dobře, akce docela dost, romantika a nijak přehnanej závěr. Možná by to chtělo trochu lepší muziku, ale na druhou stranu zas nestrhává od děje. Každopádně jsem se u toho nenudil a při scéně na pouti jsem si s chutí zavzpomínal na starý časy. Asi budu zas muset na pouť :-D ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Belgicko nizozemská gangsterka řízlá trochou romantiky, která je prequelem seriálu Undercover (2019) , který přirovnávají k evropskému Narcosu (2015). Ten seriál jsem neviděl, nicméně, tenhle film v této kategorii se mi zdá spíš průměrný, s hrdinou, který mi nepřirostl k srdci ale to belgickonizozemské prostředí s neokoukanými tvářemi je aspoň trochu osvěžující. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Příběh obyčejného mafiána, co ukázal srdce a dokázal to, že nemusí být nutně zmrd, i když zmrdem jako mafián trošku být musíš. 2 náhodičky co se staly a obě měla na svědomí žena :D Není to náhoda? Chvílemi to bylo dost ukecaný, ale dobrý zápletka a nebylo to nijak extra přeplácaný, na druhou stranu kdo má rád nabušené akčnáky, kde je spoustu střelby a akce, tak u tohoto filmu si toho moc člověk neužije, krom pár ran ve finále to bylo takové hodně soft. 65% ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Dnes som si to pustil len tak na zabitie večera, bez toho aby som niečo o filme vedel, aby som vedel niečo o seriály, ktorý tomu predchádzal. Očakával som takú light krimi drámu s romantickou zápletkou, čo som v podstate aj dostal. Akurát v trošku inom pomere ako som očakával. Tej akcie tu bolo dosť málo a sama o sebe bola taká...obyčajná, sedlácke vybavovanie účtov za použitia starého kolta a pár nábojov. Zato tej romantickej linky tu bolo viac ako som čakal. Čo som ale ozaj nečakal a som prekvapený, ako moc ma bavila. Neviem prečo, ale celý ten jednoduchý príbeh o prepade s predvídateľným koncom mi bol u prdele a užíval som si práve každú scénku ústrednej dvojice a ich zbližovania. Frank Lammers je pre mňa neznámy rovnako ako Elise Schaap no o to viac ma príjemne prekvapili. Frank je výzorovo úplne atypický anti/hrdina, kde svojou hrbatou postavou, kysuckým melírom, prefúkaným mega frňákom a neohrabaným chovaním búra všetky zaužívané mýty a drsných poskokoch mafie. A Elise je jednoducho brutálne sympatická a dobrosrdečná pička, ktorú by chcel za susedku asi každý. Ta chémia medzi nimi ma veľmi bavila. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama