Reklama

Reklama

65

Trailer 5

Obsahy(1)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě pilot Mills (Adam Driver) rychle zjistí, že se nachází na Zemi... před 65 miliony let. Jelikož Mills a další přeživší, Koa (Ariana Greenblatt) mají na záchranu jediný pokus, musí se při svém epickém boji o přežití vydat napříč neznámou krajinou plnou nebezpečných prehistorických tvorů. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 5

Recenze (368)

verbal 

všechny recenze uživatele

Adam Řidič tedy kosmické lodě řídit fuckt neumí a měl by si minimálně zopáknout raketoškolu! A tak jen kvůli nepatrným hrbolům ve vakuu nevybere na Mléčné dráze zatáčku a naprudko to v roli ufonské panspermie napálí rovnou do konce křídy na jedné bezvýznamné Zeměplacce. A to víte, mezozoikum je mezozoikum! Všude samej týreks, vedro jak v teráriu, pro různý raptory není kam plivnout a jednoho navíc furt hryžou ňáký přerostlý prahovada. A navíc mít v týhle éře ještě na krku prepubertálního fuckana, to je snad větší vopruz než řízení mezi pražskejma kokotama na Jižní spojce, vole … No, žádná arcihitparáda to sice nebyla, scénář „dostat se v meteorickém dešti z bodu A do bodu B přes druhohorní safari“ taky žádný mozkový trust patrně nezacyklil, ovšem mohlo to být i horší. Křída je mile křídová, skrovná monstra vcelku monstrózní, a kdyby ubrali na otravném bejbysytyngu a rodinných hovnotách humanoidních mimozemšťanů a přidali na zábavných trampotách s veleještěry, klidně bych i přitvrdil. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Dlho som nevidel veľký kinofilm, ktorý si takto tragicky nedokázal obhájiť svoju existenciu. Okrem námetu tam nie je NIČ zaujímavé. Hromada potenciálnych zaujímavých vecí (od akčných cez filozofické až po zábavné) nie je ani načrtnutá. Mohol to byť skvelý výplach, seriózne sci-fi alebo totálny mindfuck. Vo výsledku sa nakoniec iba menia obrázky bez akejkoľvek diváckej angažovanosti a po poldruha hodine to skončí.  Na placi a v strižni sa muselo diať niečo hrozne desivé a som prekvapený, že to neskončilo v hanbe na nejakom streame. Nie je to tragikomický trapas ako napr. Bojisko Zem alebo Lovci dinosaurov. Toto je iba strašne nezaujímavá nuda. A príšerný film. 2/10 ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Neškodné devadesátiminutové dinosaurování, ve kterém havarují kosmické lodě, teropodi loví humanoidy, dochází k celoplanetární katastrofě a stejně se vlastně hovno děje. Ze všeho nejvíc mi tohle lážo plážo dobrodružství připomínalo taková ta rodinná scífka, běžící v devadesátkách o víkendu v TV brzy odpoledne - což nemusí být špatně. Driver i ta holka dobře hrají, triky jsou obstojné, sem tam vykoukne hezký nápad (bleskem odhalený obří dravec, sledování boje na hologramu), ale k čemu to je, když celý film působí jako těžce nerozvinutá verze banálního (byť potenciálního) nápadu. Konec druhohor by si mimochodem nějaký ten trhák zasloužil! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na papieri to muselo vyzerať lepšie, ako na plátne. Pretože tento dobre vyzerajúci sci-fi má množstvo logických chýb a dejových ( zvláštnych ) zvratov. Na začiatku vám proste voicover predstaví kto, čo je, kde a prečo bude zažívať svoje ( takmer smrteľné ) dobrodružstvo. Je to napínavé, ale ako píšem scény sú natočené zbrkle a mimo logiku. Viem, že existujú tisíce filmov mimo misu, ale toto je rýchly hambáč, ktorý pohladí bruško na pár minút. Môže však prísť aj bruchabol, teda ako komu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Aby byl dnešní den kompletní, musel jsem si k příjemnému překvapení dopřát i jeho opozitního bratříčka, že jo? Vzhledem k tomu, že jsem o snímku věděl jen to, co stálo v krátkém popisku na HBO, velmi jsem se těšil, a teď jsem těžce zklamaný. Sci-Fi survival z naší doby jurské, na to jsem se prostě musel těšit, jenže... Mimozemšťani se vzhledově jaksi neodlišovali od naší současné populace, někteří dokonce mluvili anglicky (což by nepochybně nadchlo Ala Murrayho / Pub Landlorda), ale mě to dost rušilo, místo survivalu šlo spíše o babysitting a místo vědecké fantastiky se spíše poukazovalo na ty pravé rodinné hodnoty. Když se to vezme kolem a kolem, byl to vlastně takový rodinný film, který by zřejmě nadchl děti do deseti let (včetně), ale pro mě to bylo spíše utrpení, zvlášť když musela jít logika povětšinou stranou, aby mohl být děj patřičně nablblý. / Poučení: Když už si necháš zničit svou kosmoloď nevychovanými asteroidy, dbej alespoň na to, aby k tomu došlo nad příhodně se vyskytující planetou (pokud možno s dýchatelnou atmosférou). ()

Galerie (23)

Zajímavosti (8)

  • Adam Driver (Mills) je bývalý mariňák, toto je první film v jeho filmové kariéře, kde využívá svůj výcvik se zbraněmi ze své staré kariéry. (KGBelik)
  • Název filmu se objeví až v 17. minutě. (OJan)
  • Výstražný zvuk, ktorý vydal lodný počítač tesne po havárii, bol prvýkrát použitý pred 70 rokmi ako zvukový efekt pre kolonizátorov Marsu v roku 1953 v produkcii Paramountu Vojna svetov. (Arsenal83)

Související novinky

Hugh Grant a horor od studia A24?

Hugh Grant a horor od studia A24?

11.06.2023

Scenáristům Scottu Beckovi a Bryanu Woodsovi se v roce 2018 podařilo výrazně prorazit díky úspěšnému a chválenému Tichému místu a letos poslali do kin nejen svůj společný režijní počin pod názvem 65,… (více)

Reklama

Reklama