Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucy (Britney Spears), Kit (Zoe Saldana) a Mimi (Taryn Manning) jsou od dětství nerozlučné kamarádky. Žijí v městečku v Georgii. Čas už tak pokročil, že se mohou považovat za dospělé. Zrovna totiž udělaly maturitu. Nad krabicí, plnou dětských tajemství, kterou si kdysi zahrabaly a v níž teď, o půlnoci po maturitním večírku, objevují své dávné sny, uzraje důležité rozhodnutí. Vydají se na dobrodružnou cestu ve starém Buicku, model ´73, do Los Angeles. A jak je to s jejich cíli? Mimi je těhotná, ale chce se stát zpěvačkou a stihnout v Los Angeles konkurs. Lucy navštíví svou matku, kterou neviděla mnoho let. Kit hodlá překvapit svého snoubence; spíš se to ale povede jemu. Posádku oldsmobilu doplňuje ještě kytarista a šofér v jedné osobě Ben, na kterého na cestě čeká láska. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Ducii 

všechny recenze uživatele

Film možná nevyniká nepředvídatelnou a neohranou zápletkou, ale to ještě neznamená, že bychom ho měli odsoudit předem. Jako mladší jsem ho zbožňovala a dodnes pro mne má své zvláštní kouzlo. Je ideální na večerní posezení u televize po náročném dni, kdy nemáte chuť přemýšlet nad složitým děje a chcete prostě jen vypnout a relaxovat u nenáročného filmu pro dospívající a mladší ročníky. Ty starší a pány by příběh několika teenagerů přeci jen mohl nudit. ()

Kalda69 

všechny recenze uživatele

Jedna hvezda za Britney, asi se vam to bude zdat divny ale prave ona je ten duvod, proc jsem tento film vubec dokoukal. Scenar i rezie priserny, nechapu jak nekdo muze vypustit do filmu: "Odpust, ze jsem kricel. Tys me nenastvala ale ta vec cos provedla." No nic, mozna kdyby Britney hrala v Divokych kockach, tak by se o ni mluvilo jinak ale kdo vi... takhle je z ni jen vycpela hvezdicka popovy sceny prvniho desetileti tretiho tisicileti. ()

Reklama

Boyolomouc 

všechny recenze uživatele

Je to takový nenáročný film. Hlavně pro fanoušky Britney. Trochu nechápu to hodnocení,film není opravdu špatný a trochu nostalgie nemůže uškodit.Britney byla mladá,pěkná a byla úspěšná tak proč jí nešoupnout do filmu?! Jinak Kim Cattrall která hrála Samantu v Sexu ve městě je tady za  špatnou matku.Tak že už jen jedno  “I’m Not a Girl, Not Yet a Woman” ! ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Nelze příliš vyčítat filmu, který je určen pro úzkou skupinu lidí... Nebo ano? Nejvíc odpadů, co jsem kdy viděl pohromadě, tvrdí, že ano. Já, který patřím do té úzké cílové skupinky, říkám, ne. Ptám se jen, proč se všichni ti odpaďáci tady na to dívali, když nemají rádi Britney ani filmy tohoto ražení a nabízí se i otázka, proč vlastně cítí tolik vyjádřit svůj stav, že se s tou malou cílovou skupinkou v žádném případě neztotožňují. Nicméně... Pěkný film pro fanoušky Brit takové, jako byla kdysi. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Britney jsem jako mladou hvězdu měl celkem rád. Líbila se mi a líbili se mi její videoklipy. Její zpěv už míň, ale to tóčo kolem ní se nedalo přehlédnout. Bohužel se z ní snažili vycucat co nejvíce a proto asi vzniknul tento film. Béčkem se to ale zrovna nazvat nedá a to ani přes to, že v něm hraje Zoe Saldana. Přešlap vedle, který mě po letech potěšil, že přidali na netflix a zase mám na 20 let pokoj ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Britney dostala filmové příjmení "Vagner" podle osoby zodpovědné za casting Kima Davis-Vagnera. (Dlee)
  • Anson Maunt přijal roli Bena coby velký fanoušek Britney okamžitě. Během přípravy pak zkoušel s Robertem De Nirem, se kterým dříve spolupracoval na snímku Hodina pravdy (2002). (Dlee)

Reklama

Reklama