Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucy (Britney Spears), Kit (Zoe Saldana) a Mimi (Taryn Manning) jsou od dětství nerozlučné kamarádky. Žijí v městečku v Georgii. Čas už tak pokročil, že se mohou považovat za dospělé. Zrovna totiž udělaly maturitu. Nad krabicí, plnou dětských tajemství, kterou si kdysi zahrabaly a v níž teď, o půlnoci po maturitním večírku, objevují své dávné sny, uzraje důležité rozhodnutí. Vydají se na dobrodružnou cestu ve starém Buicku, model ´73, do Los Angeles. A jak je to s jejich cíli? Mimi je těhotná, ale chce se stát zpěvačkou a stihnout v Los Angeles konkurs. Lucy navštíví svou matku, kterou neviděla mnoho let. Kit hodlá překvapit svého snoubence; spíš se to ale povede jemu. Posádku oldsmobilu doplňuje ještě kytarista a šofér v jedné osobě Ben, na kterého na cestě čeká láska. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

xninjax 

všechny recenze uživatele

Já nevim, existuje spousta podobných filmů a mají tady mnohem vyšší hodnocení než tohle. Je to určené pro náctileté, děj je předvídatelný,ale o tohle přece šlo. Tenhle film je tady na CSFD jeden z nejpodcennějších a dávat tomu ,,odpad'' jen proto,že hlavní roli ztvárnila Britney je trochu pod úroveň. Kdyby se hlavní role chytla nějaká oscarová herečka, jistě by to dosahovalo klidně ke 40%. Uznejte,že se tady na Britney velice dobře dívalo.... ()

renegrido 

všechny recenze uživatele

Tento film není tak špatný, jako udávají procenta na csfd.cz. Kdyby zde nehrála Britney Spears, film by se ztratil mezi ostatními filmy podobného typu a měl by i podobné hodnocení. Ale hodně lidí hodnotí tento film jako odpad jen kvůli ní. Kdyby byla v hlavní roli nějaká neznámá herečka, hodnocení by bylo jistě vyšší. ()

Reklama

Kalda69 

všechny recenze uživatele

Jedna hvezda za Britney, asi se vam to bude zdat divny ale prave ona je ten duvod, proc jsem tento film vubec dokoukal. Scenar i rezie priserny, nechapu jak nekdo muze vypustit do filmu: "Odpust, ze jsem kricel. Tys me nenastvala ale ta vec cos provedla." No nic, mozna kdyby Britney hrala v Divokych kockach, tak by se o ni mluvilo jinak ale kdo vi... takhle je z ni jen vycpela hvezdicka popovy sceny prvniho desetileti tretiho tisicileti. ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Nejslavnější "panna" (ha ha ha) v akci, a ještě k tomu na filmovém plátně. Čeho všeho se ještě dožiju? Ať to bude cokoliv, horší to snad nebude...alespoň vidíte, co to udělá s dětskou psychikou, když ji svěříte do rukou takových zvrácených šílenců jako jsou redaktorky Cosmo Grilu a podobných příšerností, ty holčičky to totiž berou vážně a pak z nich vyrostou další takovéhle, takovéhle....to slovo ještě nevymysleli, ale jestli s tím něco neuděláme, budeme ho brzo muset vymyslet. Ale jak říká mi amigo Tyler - kdyby sem psala moje dvanáctiletá neteř, viděli byste to úplně jinak:) ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Tenhle film doslova hanobí můj oblíbený žánr - roadmovie. i když se jedná o cestu do L.A., nevidíte z cesty naprosto nic, žádné záběry na krajinu, města, přírodu, prostě nic. Místo toho tři vytlemený puberťačky, parodující nějaké pop-hity. O scénáři se vůbec nedá mluvit, tenhle zoufalý výpotek plný nesmyslů si snad ani nezaslouží označení scénář. A herecké výkony? Naprosté zoufalství. Snad jen Britney Spears zaujme, nikoliv svým herectvím, ale pohlednou tvářičkou. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Píseň, na kterou dívky tancují v hotelu, se jmenuje „Crazy Love“ a pochází od skupiny Boomkat, ve které působí jako hlavní zpěvačka Taryn Manning, představitelka Mimi. (Dlee)
  • Vůz, ve kterém všichni jedou na výlet, je Buick Skylark. (Dlee)
  • Fotky v medailonku jsou skutečné fotky z dětství Britney Spears. (Dlee)

Reklama

Reklama