foto

Dave Allen

  • nar. 1958
    Naperville, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Boy Band
2014 Veronica Marsová
2011 Zkažená úča
2010 Drones
2009 The Mother of Invention
2007 Chechták
2006 Králové ro(c)ku
Malí rošťáci
2002 Crossroads
2000 Reelmadness (TV film)
1999 Chill (TV film)
Dill Scallion
Prci, prci, prcičky
1997 Life Sold Separately
1991 Krvavá aréna
1990 Caesar's Salad

TV seriály

2018 Ski Master Academy (TV seriál)
Preacher (TV seriál)
Sonsabitches (S03E02)
2017 Trial & Error (TV seriál)
The Verdict (S01E13)
Pilot (S01E01)
Love (TV seriál)
Back in Town (S02E12)
Housesitting (S02E09)
On Lockdown (S02E01)
2016 Love (TV seriál)
The End of the Beginning (S01E10)
Party in the Hills (S01E04)
It Begins (S01E01)
2015 Mighty Magiswords (TV seriál)
2013 Průměrňákovi (TV seriál)
Výskok (S05E06)
2012 Bobovy burgery (TV seriál)
Food Truckin' (S02E05)
Mike a Molly (TV seriál)
Molly's Birthday (S03E12)
2011 Mike a Molly (TV seriál)
The Wedding (S02E23)
2010 Famílie (TV seriál)
Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
Warren the Ape (TV seriál)
Tara a její svět (TV seriál)
The Truth Hurts (S02E03)
2009 Párty na klíč (TV seriál)
2008 True Jacksonová (TV seriál)
2007 Random! Cartoons (TV seriál)
The Naked Trucker and T-Bones Show (TV seriál)
2006 Lucky Louie (TV seriál)
Vypadni (E08)
2004 Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Nejdřív hádky, potom svátky (S04E21)
2002 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Pohřeb na přání (S02E17)
2001 Dead Last (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Láska, kopretiny a trubaduři (S01E21)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Machři a šprti (TV seriál)
Diskotéka a Dračí doupě (E18)
Menší problémy (E17)
Zálety a úlety (E15)
další epizody (7)
1999 Machři a šprti (TV seriál)
Matika a erotika (E05)
Koledníci a výtržníci (E03)
Alko a nealko (E02)
další epizody (4)
1997 Perné dny (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
A Girl and Her Cat (S01E11)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
1995 Get Serious: Seven Deadly Sins (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
NewsRadio (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)

Dokumentární

2008 Largo
2007 100 Greatest Stand-Ups (TV film) - a.z.
2003 Tenacious D: The Complete Masterworks
2002 Uncle Sam

TV pořady

2003 Comedy Central Presents: The Commies (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Real Time with Bill Maher (TV pořad)
2001 Late Friday (TV pořad)
1995 Mr. Show with Bob and David (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace