Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přelomový objev může konečně Zemi poskytnout převahu. Aneesha Hnutí nevěří i přesto, že potřebuje jejich pomoc. (Apple TV+)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia chceli predviesť trochu toho spektáklu, ale zase aby ho nebolo až príliš a fanúšikov nesklamali. Určite potešilo, že sme mohli konečne vidieť lode na oblohe, avšak spôsob, akým sme sa k tomu dopracovali, dáva spomenúť na legendárny vírus v ID4 pre mimozemskú loď používajúcu v tom čase zhodou okolností Windows 95. Takáto lajdáckosť nejde dokopy s tým, akým seriálom chce Invasion byť a akým po väčšinu času našťastie aj je. Výborne zafungoval dejový oblúk, či skôr kruh, odkazujúci na postavu Sama Neilla z prvej epizódy. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak už jsem zmiňoval, linka s Micuki je zdaleka nejzábavnější, i když tato epizoda ukazuje v plné kráse, jak neoriginální příběh to je. S nadsázkou jde jen o promakanější Den nezávislosti 1 a 2 mixnutý Válkou světů. Ale ničemu to nevadí, je to slušně napsané a řemeslně ok. Na originální invazivní sci-fi nebudeme čekat dlouho ...tohle je fajn předkrm...i když se najdou i scény, které jsou dost nic moc....třeba toxická matka, je nehorázně protivná postava. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda bez “harantů” (takže skáčeme “jen” mezi třemi linkami). I tak, jediné co co táhne seriál je Japonka (která je i tak plná vaty), zbytek je na hraně odpadu. Doslova vrchol trapnosti byla linka “Íránská rodinka”. Ta změna na “drama po vysílačce” aby se ušetřilo byla doslova k smíchu (včetně uječeného závěru). Černoch má jediné plus - oslí můstek na první epizodu první řady. Nicméně i přes skutečně raketový posun děje (jediné funkční linky seriálu) je jasné, že jde o “hru na drama” (kdyby to byla poslední epizoda řady, zbaštil bych to. Takhle ale ne). ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velkolepy koordinovany NUKE-ohnostroj, ale ten v dni nezavislosti bol lepsi. :) Kazdopadne, aspon vec so signalom davala, napriek troske naivity, ciastocne zmysel i po fyzikalnej stranke. Nuz, a to by nemohla byt mamina roka, keby svoje deti nezachranovala v kazdom dieli. Museli to na zaver tak hlupo ukoncit? Inak bude kucerava "psychologicka" liekom na bolave srdiecko Mitsuko? :) Najzaujimavejsia cast, ked amik nasiel v skicari "mystery numbers', bola ako naschval uplne odsunuta do uzadia. Slabsi priemer plny mnozstva zanroveho klise a predvidatelnych scen, ale obcas tam boli aj zaujimave pasaze. 45% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama