foto

Alik Sakharov

  • nar. 17.5.1959 (58 let)
    Taškent, Uzbekistán, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Strašáci
2010 True Blue (TV film)
Wonderful Maladys, The (TV film)
2009 1% (TV film)
2008 Nic než pravda
2004 Ideal
2000 Hopewell (TV film)
1998 Lulu na mostě
Repair Shop, The
Zvířátka
1997 Pánská jízda
1996 Jack Reed: Death and Vengeance (TV film)
1995 Comfortably Numb
1993 Midnight Edition
1991 Big and Mean

TV seriály

2011 Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a krev (S01E10)
Baelor (S01E09)
Královská cesta (S01E02)
další epizody (4)
2005 Řím (TV seriál)
Ukradený orel (S01E01)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Jen se tak trochu napít (S01E07)
Smíření (S01E06)
Univerzita (S01E05)
další epizody (7)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)

Dokumentární

1997 Ayn Rand: A Sense of Life

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Black Sails (TV seriál)
XXXIII. (S04E05)
XXX. (S04E02)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 59 (S05E07)
Chapter 56 (S05E04)
Chapter 55 (S05E03)
Gypsy (TV seriál)
2016 Black Sails (TV seriál)
XXVIII. (S03E10)
XXIII. (S03E05)
XIX. (S03E01)
Goliath (TV seriál)
It's Donald (E04)
Pride and Prejudice (E02)
Marco Polo (TV seriál)
The Fellowship (S02E10)
Lost Crane (S02E07)
2015 Black Sails (TV seriál)
XV. (S02E07)
XIII. (S02E05)
Pot a slzy (TV seriál)
Scorched Earth (E08)
Full Dress (E07)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Drozd (S04E07)
Zákony bohů a lidí (S04E06)
Chicago Fire (TV seriál)
Out with a Bang (S02E12)
Chicago P.D. (TV seriál)
Called in Dead (S02E09)
Conventions (S01E06)
Marco Polo (TV seriál)
The Fourth Step (S01E04)
Feast (S01E03)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Martial Eagle (S02E09)
2013 Dexter (TV seriál)
Dress Code (S08E07)
Hra o trůny (TV seriál)
Cesta vzhůru (S03E06)
Chicago Fire (TV seriál)
Warm and Dead (S01E13)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Výpověď (S04E02)
2012 Dexter (TV seriál)
Do the Wrong Thing (S07E06)
Hra o trůny (TV seriál)
Co je mrtvé, nemůže nikdy zemřít (S02E03)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Špagety a káva (S03E02)
2010 Rubicon (TV seriál)
2008 Easy Money (TV seriál)
2006 Bratrství (TV seriál)
2005 Řím (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace