foto

Alik Sakharov

  • nar. 17.5.1959 (61 let)
    Taškent, Uzbekistán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Marco Polo: Sto očí (TV film)

TV seriály

2019 Zaklínač (TV seriál)
Před pádem (S01E07)
Čtyři marky (S01E02)
Začátek konce (S01E01)
2018 Dva světy (TV seriál)
Love the Lie (S01E08)
The Sincerest Form of Flattery (S01E07)
Ozark (TV seriál)
Hluboký spánek (S02E08)
Jediná cesta ven (S02E07)
Domek z karet (TV seriál)
72. kapitola (S06E07)
66. kapitola (S06E01)
2017 Terapeutka (TV seriál)
Vagabond Hotel (E06)
The Commune (E05)
Pod černou vlajkou (TV seriál)
Akt zoufalství (S04E05)
Staré a nové rány (S04E02)
Domek z karet (TV seriál)
59. kapitola (S05E07)
56. kapitola (S05E04)
55. kapitola (S05E03)
2016 Goliath (TV seriál)
It's Donald (S01E04)
Pride and Prejudice (S01E02)
Marco Polo (TV seriál)
Společenstvo (S02E10)
Ztracený ptáček (S02E07)
Pod černou vlajkou (TV seriál)
Černá známka (S03E10)
Otázka důvěry (S03E05)
Mračna se stahují (S03E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Terrorized (S18E01)
2015 Pot a slzy (TV seriál)
Scorched Earth (E08)
Full Dress (E07)
Pod černou vlajkou (TV seriál)
Noční intriky (S02E07)
Dělostřelecká příprava (S02E05)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
Called in Dead (S02E09)
Conventions (S01E06)
Marco Polo (TV seriál)
Čtvrtý krok (S01E04)
Hostina (S01E03)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Martial Eagle (S02E09)
Chicago Fire (TV seriál)
Out with a Bang (S02E12)
Hra o trůny (TV seriál)
Drozd (S04E07)
Zákony bohů a lidí (S04E06)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
Warm and Dead (S01E13)
Hra o trůny (TV seriál)
Cesta vzhůru (S03E06)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Výpověď (S04E02)
Dexter (TV seriál)
Kodex oblékání (S08E07)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Co je mrtvé, nemůže nikdy zemřít (S02E03)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Špagety a káva (S03E02)
Dexter (TV seriál)
Špatná rozhodnutí (S07E06)
2010 Rubicon (TV seriál)
The Truth Will Out (E07)
2008 Easy Money (TV seriál)
Bratrství (TV seriál)
Give Me the Ocular Proof... (S03E05)
2007 Bratrství (TV seriál)
Call Letter Blues 1:2-6 (S02E09)
Řím (TV seriál)
Hrdinové Republiky (S02E05)

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Strašáci
2010 The Wonderful Maladys (TV film)
True Blue (TV film)
2009 1% (TV film)
2008 Nic než pravda
2004 Ideal
2000 Hopewell (TV film)
1998 Lulu na mostě
Repair Shop, The
Zvířátka
1997 Pánská jízda
1996 Jack Reed: Death and Vengeance (TV film)
1995 Comfortably Numb
1993 Midnight Edition
1991 Big and Mean

TV seriály

2011 Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a krev (S01E10)
Baelor (S01E09)
Královská cesta (S01E02)
další epizody (4)
2007 Řím (TV seriál)
Slova Marca Tullia Cicerona (S02E03)
Předání moci (S02E01)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Made in Amerika (S06E21)
Nový příchod (S06E19)
Kennedy a Heidi (S06E18)
další epizody (5)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Kaisha (S06E12)
Moe a Joe (S06E10)
Kukuřičné placky (S06E08)
další epizody (6)
2005 Řím (TV seriál)
Únorové kalendy (S01E12)
Slavnost (S01E10)
Bitva u Farsala (S01E07)
další epizody (7)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Dlouhodobé parkování (S05E12)
Chladnokrevná msta (S05E10)
Marco Polo (S05E08)
další epizody (6)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Elois (S04E12)
Silný, mlčenlivý typ (S04E10)
Škodlivý vliv televize (S04E07)
další epizody (6)
Sex ve městě (TV seriál)
Prstýnkování (S04E16)
Převléknutí (S04E15)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Šílená láska (S03E12)
A ochraňuj nás před mocí Satanovou (S03E10)
Když Pán povstal (S03E08)
další epizody (8)
Sex ve městě (TV seriál)
Jak to skoulet s koulemi (S04E10)
Sex na venkově (S04E09)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Jen se tak trochu napít (S01E07)
Smíření (S01E06)
Univerzita (S01E05)
další epizody (7)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)

Dokumentární

1997 Ayn Rand: A Sense of Life

Herecká filmografie

TV seriály

2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
A ochraňuj nás před mocí Satanovou (S03E10)