foto

Alik Sakharov

  • nar. 17.5.1959 (58 let)
    Taškent, Uzbekistán, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Strašáci
2010 True Blue (TV film)
Wonderful Maladys, The (TV film)
2009 1% (TV film)
2008 Nic než pravda
2004 Ideal
2000 Hopewell (TV film)
1998 Lulu na mostě
Repair Shop, The
Zvířátka
1997 Pánská jízda
1996 Jack Reed: Death and Vengeance (TV film)
1995 Comfortably Numb
1993 Midnight Edition
1991 Big and Mean

TV seriály

2011 Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a krev (S01E10)
Baelor (S01E09)
Královská cesta (S01E02)
další epizody (4)
2007 Řím (TV seriál)
Slova Marca Tullia Cicerona (S02E03)
Předání moci (S02E01)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Made in Amerika (S06E21)
Nový příchod (S06E19)
Kennedy a Heidi (S06E18)
další epizody (5)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Kaisha (S06E12)
Moe a Joe (S06E10)
Kukuřičné placky (S06E08)
další epizody (6)
2005 Řím (TV seriál)
Únorové kalendy (S01E12)
Slavnost (S01E10)
Bitva u Farsala (S01E07)
další epizody (7)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Dlouhodobé parkování (S05E12)
Chladnokrevná msta (S05E10)
Marco Polo (S05E08)
další epizody (6)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Elois (S04E12)
Silný, mlčenlivý typ (S04E10)
Škodlivý vliv televize (S04E07)
další epizody (6)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Šílená láska (S03E12)
A ochraňuj nás před mocí Satanovou (S03E10)
Když Pán povstal (S03E08)
další epizody (8)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Jen se tak trochu napít (S01E07)
Smíření (S01E06)
Univerzita (S01E05)
další epizody (7)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)

Dokumentární

1997 Ayn Rand: A Sense of Life

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Counterpart (TV seriál)
2017 Gypsy (TV seriál)
Black Sails (TV seriál)
XXXIII. (S04E05)
XXX. (S04E02)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 59 (S05E07)
Chapter 56 (S05E04)
Chapter 55 (S05E03)
2016 Goliath (TV seriál)
It's Donald (S01E04)
Pride and Prejudice (S01E02)
Black Sails (TV seriál)
XXVIII. (S03E10)
XXIII. (S03E05)
XIX. (S03E01)
Marco Polo (TV seriál)
The Fellowship (S02E10)
Lost Crane (S02E07)
2015 Pot a slzy (TV seriál)
Scorched Earth (E08)
Full Dress (E07)
Black Sails (TV seriál)
XV. (S02E07)
XIII. (S02E05)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
Called in Dead (S02E09)
Conventions (S01E06)
Marco Polo (TV seriál)
The Fourth Step (S01E04)
Feast (S01E03)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Martial Eagle (S02E09)
Chicago Fire (TV seriál)
Out with a Bang (S02E12)
Hra o trůny (TV seriál)
Drozd (S04E07)
Zákony bohů a lidí (S04E06)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
Warm and Dead (S01E13)
Hra o trůny (TV seriál)
Cesta vzhůru (S03E06)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Výpověď (S04E02)
Dexter (TV seriál)
Kodex oblékání (S08E07)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Co je mrtvé, nemůže nikdy zemřít (S02E03)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Špagety a káva (S03E02)
Dexter (TV seriál)
Špatná rozhodnutí (S07E06)
2010 Rubicon (TV seriál)
2008 Easy Money (TV seriál)
2007 Řím (TV seriál)
Hrdinové Republiky (S02E05)
2006 Bratrství (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
A ochraňuj nás před mocí Satanovou (S03E10)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace