foto

Gavin Struthers

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Charming the Hearts of Men
2015 Marco Polo: Sto očí (TV film)
2011 Nebezpečná závěť (TV film)
2010 Young Alexander the Great
2008 Bunkr smrti
2003 Friday Night In
2002 Magic Hour (TV film)
Zamilovaný gigolo
2001 Dark, The
2000 Ghosthunter

TV seriály

2021 Superman a Lois (TV seriál)
Heritage (E02)
Pilot (E01)
2019 Zaklínač (TV seriál)
2018 Nightflyers (TV seriál)
Vše, co jsme našli (E10)
Znovuzrození (E08)
Posvátný dar (E06)
další epizody (6)
Psychiatr (TV seriál)
Hildebrandt's Starling (S01E05)
These Bloody Thoughts (S01E04)
2017 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
A Hero of Our Time (S02E10)
Lamb to the Slaughter (S02E09)
The Trojan Horse (S02E04)
další epizody (4)
Pod černou vlajkou (TV seriál)
Konec kapitána Flinta (S04E10)
Spálené mosty (S04E09)
Kruh se uzavírá (S04E08)
další epizody (7)
2016 Marco Polo (TV seriál)
Společenstvo (S02E10)
Ztracený ptáček (S02E07)
Pod černou vlajkou (TV seriál)
Hrdelní pře (S03E09)
Cena pokladu (S03E07)
Otázka důvěry (S03E05)
další epizody (5)
2015 Pod černou vlajkou (TV seriál)
Nepříjemné pravdy (S02E09)
2014 Halo: Soumrak (TV seriál)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
Hříchy Daidalovy (S02E10)
2013 Shetland (TV seriál)
Red Bones: Part 2 (S01E02)
Red Bones: Part 1 (S01E01)
Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
Foylova válka (TV seriál)
Sunflower (S08E03)
The Cage (S08E02)
The Eternity Ring (S08E01)
2012 Endeavour (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Síla na třetí (S07E04)
2011 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (6)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
2008 Tajný deník call girl (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2007 Shameless (TV seriál)
Revelations (S04E08)
Terrorist Target (S04E07)
Dangerous Situation (S04E06)
další epizody (8)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)

Dokumentární

2006 Blindsight
1996 Airport (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky