Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj, který ukradl z muzea nádherný diamant, dostal dvojčata Olsenovy do pěkného průšvihu. Nejenže ho musí usvědčit před soudem ale zároveň, aniž to vědí, nechtěně ukrývají uloupený skvost u sebe. Opravdový zmatek ale nastává ve chvíli, kdy FBI zařadí Mary-Kate a Ashley do programu ochrany svědků. V Americe není místečko, kde by někdo slavné dívky nepoznal a jim nezbývá než se vydat za novým domovem do daleké Austrálie! Naše blondýnky mají na nové škole spoustu obdivovatelů i kamarádek a... zabijáky v patách. A jak si s nimi poradí? To uvidíte v téhle super komedii plné, zlodějů, policajtů, surfingu a ztřeštěných nápadů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

janejudyjune 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděla jako malá mockrát. Patří k těm lepším, u kterých se člověk zasměje, i když mu už není 10 let. Jinak si tam dělají dobrý den z celé Austálie - nikdo z OZ nemluví tak podivně, nejsou tam tak stupidní školní uniformy a kromě šílených milionářů, kteří se najdou i jinde, klokany jako domácí mazlíčky nikdo nemá. ()

Jurge odpad!

všechny recenze uživatele

Kedysi, keď som bol beznádejne zamilovaný do dvojčiat Olsenových, dal som vo svojom hodnotení tomuto filmu úplne luxusných 40%. Dnes, keď už zamilovanie dávno opadlo, som si tento film znovu pozrel a neveril som. Jediné, čo je v tomto filme pozitívne, je krásna Austrália, jediný herec, ktorý je tu dobrý, je klokan. Ostatné? Strach a hrôza. Úplný amaterizmus sú "preslovy" Olseniek do kamery, keď ostatné okolo nich zastane a ony vysvetľujú hlúpemu americkému divákovi svoje počínanie. A nebohý divák každú chvíľu onemie úžasom nad replikami typu: Olsenka: "Odkedy vieš šoférovať?" Chalan: "Zrejme od tejto scény!" Ešte aj 0% je pri hodnotení veľa, tak už som siahol do mínusu. Jednoznačne najslabší film dvojčiat Olsenových. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Prostředí 7/10/// +celkem příjemní herci, dobrá byla část "Sestry ala Sám doma" -opět Olsenovsky rozmazlené a naivní/// Tohoto filmu jsem se docela bál a moc se mi do něj nechtělo. Poslední jejich film jsem už viděl před dlouho dobou a čím sem starší, tím méně mě jejich filmy zajímají. Tento je určen pro holky kolem 12-16 let. Bohužel Olsenky už dneska moc netočí a tak se musím spokojit s jejich staršími kousky. Tento nakonec nebyl tak špatný a i kdy znovu zopakuji, že běží v zaběhlých kolejích, byl to vlastně celkem relax. A zápletka s diamantem taky nebyla nejhorší, jen by příště mohlo být méně toho mluvení na kameru./// Celkem 57%/// ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nic blbějšího a trapnějšího jsem onu neděli neviděl...a to jsem se po poledni díval i na Sedmičku a pozdě odpoledne s nejmladším členem rodiny na Opičí Bojové Roboty na Jetixu nebo jak se to jmenuje. Narážky na filmy a seriály, jejichž pověsti dílka nesoucí jakýkoli otisk "uměleckých kvalit" Olsenovic holek nikdy nedosáhnou, jsou jediná věc, která není naivně a za každou cenu nabušená do hodinu a půl trvajícího ekvivalentu koncertu Britney Spears, Jessicy Simpson a Spice Girls jenom pro to, aby se scénárista moc nenadřel a něco se jakžtakž dělo. Závěr? Židozednářské síly ve svatém lese musí být opravdu mocné, když zastavily žalobu pro urážku na cti federální policie a jejího programu na ochranu svědků, které se tenhle film dopouští asi tak často jako mistr Opočenský pronáší větu: "Kdybych jakkoli cítil, že se přestávám ovládat, vyhledám lékařskou pomoc." ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Jako sorry holky, ale tohle bylo fakt špatný. Což o to ten nápad - ten by se mi i líbil, jenže...stěhování na (+/-) 200 různých míst? Jako vážně? A čtyři Sheily? A královna, který se chtěj zalíbit? A dva kluci, který zrovna je chtěj? Nemáte tam něco novýho? Jo, vlastně máte - ty pitomý komentáře přímo do kamery, který většinou říkají to samý: "Já vím, já vím, ale on je tak sladkej!" Bylo to u Olsenek i v jiných filmech, ale tady je to vážně trochu moc... P.S. Bílý kozačky jsou nevkusný vždycky a všude. Ano - i na australské pláži a výletní lodi a ano i v kombinaci s retrošaty a umělým diamantem. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama