foto

Marguerite MacIntyre

  • nar. 11.5.1965 (52 let)
    Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Marguerite MacIntyre je americká herečka. V 16 letech se poprvé objevila jako herečka v regionálních divadelních inscenacích. Objevila se také v off-Broadway představeních Jane Eyre, Město andělů, Jak zacházet s Lady, Annie Warbucks, Podivná Romance a Mata Hari.

Margueritina televizní kariéra zahrnuje jak komedie tak drama. Její seriálové role jsou například v ALLY MCBEAL, VERONICA'S CLOSET a TWO GUYS AND AND GIRL. V současné době má roli jako šerifka Forbesová v seriálu THE VAMPIRE DIARIES.

MacIntyre je držitelem titulu bakalář umění na University of Southern California a studovala herectví na Akademii dramatických umění v Londýně.

ArNEtis

Herecká filmografie

Filmy

2013 April Apocalypse
2002 Červený drak
2000 Sestry v akci
1998 Bury the Evidence
1994 Vraždy v Radiolandu

TV seriály

2017 Upíří deníky (TV seriál)
I Was Feeling Epic (S08E16)
Nostalgia's a Bitch (S08E10)
2016 Upíří deníky (TV seriál)
You Decided That I Was Worth Saving (S08E03)
2015 Upíří deníky (TV seriál)
Because (S06E19)
Let Her Go (S06E15)
Stay (S06E14)
další epizody (5)
2014 Upíří deníky (TV seriál)
Christmas Through Your Eyes (S06E10)
Do You Remember the First Time? (S06E07)
Black Hole Sun (S06E04)
další epizody (8)
2013 Upíří deníky (TV seriál)
True Lies (S05E02)
I Know What You Did Last Summer (S05E01)
The Walking Dead (S04E22)
další epizody (7)
2012 Upíří deníky (TV seriál)
Memorial (S04E02)
Growing Pains (S04E01)
The Departed (S03E22)
další epizody (7)
2011 Upíří deníky (TV seriál)
Disturbing Behavior (S03E04)
The End of the Affair (S03E03)
As I Lay Dying (S02E22)
další epizody (7)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
Plan B (S02E06)
Kill or Be Killed (S02E05)
The Return (S02E01)
další epizody (8)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
The Turning Point (S01E10)
162 Candles (S01E08)
Lost Girls (S01E06)
další epizody (5)
2008 Mentalista (TV seriál)
2006 Kyle XY (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
2005 Inconceivable (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v medvědovi (S01E04)
Vražedná čísla (TV seriál)
Poslední soud (S02E01)
2004 Days, The (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Lékařské záhady (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Coyotes (S02E10)
Scar Tissue (S02E08)
Barnstormers (S02E07)
další epizody (4)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Septuplets (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Nebe, peklo, ráj (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 The Secret Lives of Men (TV seriál)
To Have & to Hold (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Tom Show, The (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
You Wish (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Containment (TV seriál)
Yes Is the Only Living Thing (E12)
Be Angry at the Sun (E03)
2015 The Originals (TV seriál)
When the Levee Breaks (S02E19)
2014 The Originals (TV seriál)
The Map of Moments (S02E09)
Rebirth (S02E01)
The Big Uneasy (S01E18)
další epizody (4)
2013 The Originals (TV seriál)
Sinners and Saints (S01E05)
2011 Pěkné drsňačky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace