Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je soukromý detektiv Michale Nash najat jistým milionářem, aby sledoval jeho ženu, vypadá to zpočátku jako rutinní případ. Nash však brzy zjistí, že Eva je krásná mladá žena, žijící v osamění a naprosté oddanosti manželovi. Když ji zachrání před sebevraždou, kterou chce v zoufalství spáchat, stanou se z nich vášniví milenci. To ale netuší, že jeho klient bude brzy nalezen mrtev a ve světle nových skutečností bude mít policie pouze jediného podezřelého: detektiva Nashe. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Luke Perry není špatný herec. Soukromého detektiva dokázal zahrát přesvědčivě, věřil jsem mu každé slovo, každý pohled. Ostatní už tak dobří nejsou, což je bohužel u thrilleru hodně velké mínus. I u televeizního thrilleru. Výpravu, kameru ani hudbu hodnotit nebudu, jde přeci o TV film. Hlavní ženská představitelka mi zase tak krásná ani mladá nepřišla, a tak mi skutečnost, proč by se nějaký pohledný soukromý detektiv měl zakoukat právě do ní, uniká. Třeba má jiný vkus, ale stejně... IMHO nejlepší postavu si vystřihl Julio Oscar Mechoso, který si natáčení užíval. Když se na Nebezpečné Podezření nepodíváte, o nic nepřijdete. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Luke Perry a i ostatní své role zahráli celkem dobře, ale i tak se nezbavim toho dojmu, že jsem sledoval jen jeden z mnoha stupidních televizních filmů, který si hraje na něco víc než je. Nejvíc samozřejmě utrpěl scénář, který je úplně sociální, postavy se chovají často nelogicky (a v podání horších herců by mnohdy působili opravdu příšerně), režie také nic moc (také to tvůrce po tomto snímku už nikam dál nedotáhl a nic nenatočil) a ten konec, ach bože, lepší scénář bych prostě zplodil už i já. Aspoň že v tom hraje ten Luke Perry, který mě odrazuje svým slušným výkonem od odpadu. ()

Reklama

Reklama