Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Manželský pár vyrazí na odlehlou chatu s jediným cílem: zabít toho druhého, a skoncovat tak s manželstvím. Brzy jim ale začne hrozit ještě větší nebezpečí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (333)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Larsi, jak to jde?" „Dobře, tati. Právě jsem odpálil chlápkovi koule brokovnicí." „Jsem na tebe pyšný. Jsi pašák." Lisa a Lars jedou na víkend na chatu, aby si odpočinuli. Ve skutečnosti má každý z nich plán, jak druhého odstranit a užívat si z jeho životní pojistky. Jenže netuší, že cestu jim zkříží tři trestanci a budou se bát o život oba. Nože, pálky, kulečníkové koule v ponožce, sekačka na trávu (Braindead), motor motorového člunu, hrábě v hrudníku, broky v zadku. A další překvapení na sebe nedají dlouho čekat. Tedy nedají....klidně bych film o půl hodiny zkrátil, zejména první čtvrtina je civilně nudná k uzoufání, byť ji jako entrée chápu. Ale je fakt, že černohumorné potyčky jsou zábavné, krev stříká, kamera skvělá, hudba výborná a herecké výkony báječné. Ani se mi nechce věřit, že to všichni absolvovali bez ztráty kytičky. „Zastav ho!" ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

A mě se ty Wirkolovo fantazie líbí. Přijde mi, jako by se s každym dalším filmem snažil bejt serióznější a dramatičtější a přitom to sou čím dál tím větší uchylárny. Naštěstí zatím nešlápl vedle.  Tady to podtrhuje fantastickej casting. Jako ten námět není nijak originální, ale jednoduše perfektně zahraný. Občas jakobych z těch dialogů slyšel smějícího se Quentina. Ale když se to vezme kolem a kolem, tak je to romantika jak hovado. Není lepší a originálnější způsob jak slepit nefunkční vztah. A hlavně žádný zasraný rasový ani genderový blbosti. Ženská dostane naloženo úplně stejně, jako chlap. A chlap si zase užije stejný pocity, jako mnohdy prožívá ženská. A tak to má být. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Po scenáristickej stráne super, ale ten súbor prehnanej akčnosti a extrémnych vizuálnych efektov mi dosť pokazilo celkový dojem. Asi cielili na milovníkov hororov a akčného násilia, tak pre takých divákov to musí byť fakt ideálny film po všetkých stránkach. U mňa takéto niečo bohužiaľ úspech nemá, ale aspoň dej ako taký a dialógy boli pre mňa výborný. Kiežby to nehnali do takých extrémov, bol by som aj ja z tých nadšenejších. Ale OK, dávam 3* (no mohlo byť aj viac). ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Norské OČTŘ už by, kurva, měly konat! Nejpozději po premiéře tohoto díla vyhlášeného masokostního gurmána z Altafjordu totiž nepochybně mělo dojít k důkladné prohlídce páně režisérova sklepa a garáže, k pečlivému ohledání jeho domácího nářadí a překopání zahrady, aby tak konečně na světlo světa vyšla pravda o tom, kde a jak jej líbá jeho múza. Protože tohle, to už je vysloveně na diagnózu – odporně zlé a divoce nechutné! A závěrečná scéna?!? Naprosto skandální, jak něco takového cenzura mohla pustit. Asi BLMbečci zrovna hledali dioptrie v pytlíku se svou snídaní. P.S.: Ale nejlepší byli stejně Hans a zejména Mikkel, který by si klidně mohl někdy střihnout duet pro luparu a kozlici s Kryštofem Lloydem.  Buhehehe… ()

topi 

všechny recenze uživatele

Kurvadrát! Tak tohle je náser! Seveřani se neserou s ničím, na nějakou korektnost a politiku zvysoka jebou! Dávají těžce na prdel současnému americkému sračkoidnímu mainstreamu a to s opravdovou chutí! Moc se divím, že si to vzal pod svá křídla právě Netflix, pod nímž vznikají příšerný bláboly. Tohle je ovšem zcela jiná liga! Já jsem se tak chlámal a bavil, přitom mě krev tuhla v žilách! Mazec, mazec, mazec!!! Nechci spoilerovat, snad jen malé přirovnání k podobně stylově nekorektnímu dílu jako byl Nobody, avšak zcela s jinou zápletkou a jiným dějem. Kdo viděl, určitě mě dá za pravdu. Takové filmy když budou vznikat, budu nadšen! Ještě bych zmínil nádhernou podzimní norskou přírodu a celkově vizuál a kameru, která čaruje úchvatné záběry (jeden mě úplně evokoval Kubrickovo Osvícení). A v kombinaci s příběhem a s krásnou Noomi Rapace je to pastva pro oči. Doprdele, fakt mě od Nobodyho nic takhle nedostalo! Smekám před tvůrci a budu doufat v další podobnou pecku!! ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • V scéne, keď Lars (Aksel Hennie) pláva za člnom, po vylezení na palubu zostane úplne suchý. (_marduk_)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v nórskom mestečku Harestua, neďaleko Osla. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama