Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Párty Hárder se vrátí parta kamarádů prvního filmu. Z předchozích událostí se už trochu oklepali a v létě vyrazí na proslulou Ibizu východu – na Mácháč, legendární místo plné mejdanů, muziky a nevázaného sexu. Slibují si životní zážitek a pochopitelně i prázdninovou soulož. Užijí si léto, nebo selžou a čekají na ně leda tak ponížení, nedobrovolný celibát a Srbské milice? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (331)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Po dokoukání PH: Summer Massacre musím uznat, že Párty Hárd(2019) bylo asi o něco víc ujetější ale přesto mi asi o trochu víc(o šupinu z koulí) sedl Summer Massacre. Určitě mi to přišlo vyspělejší co se týče technický stránky. Potěšila účast mé oblíbené grindové kapely Gutalax, kterou bylo možno na chvíli vidět i slyšet na Shit párty. V tomhle případě je asi jedno co dám. Slabší 4 Nebo silný 3 hvězdy. Je to prostě něco mezi... ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ja som člen tábora, ktorý vyzdvihuje jednotku a haní dvojku. Jednotka mala lepší spád, lepšie hlášky, šmakuládovejšie nechutné scénky, lepšie finále. Pokračovanie je fekálny soft, ktorý stratil pôvodné čaro nadšenia z toho môcť byť vulgárny a nevhodný. Áno, aj tu sa našli vydarené scénky a hlášky, ale oveľa menej a na dlhšej minutáži. ()

Reklama

Pejpr 

všechny recenze uživatele

Já nechápu, jak někdo, kdo točí tak skvělý věci, dokáže vyprodukovat kombinaci fekálních Sandlerových filmů a béčkových českých komedií. Celou dobu jsem si připadal, že koukam na Snowboarďáky 18+, kde Lucka Vondráčková ukáže kozy. Řezníka jsem si vždycky vážil za to, že dláždí koleje nemainstreamové tvorby, ale tady jenom zařadil další vagon do již tak velmi dlouhé soupravy českého komediálního odpadu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Regulérní film, žádný amatérismus. Konečně za adekvátní peníze adekvátní celovečerní film. Tohle se Řezníkovi prostě povedlo. A to neříkám jenom proto, že znám jeho předchozí filmy, ale právě proto, že je znám. Tohle je totiž za málo peněz hodně muziky. Standardní Martyho černý humor, možná lehce uvolněný oproti předchozím filmům, ale pořád řádně nekorektní v mnoha ohledech. Film, který stříká semeno humoru na zatuchlost žánru české komedie a vytírá si s ním prdel. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Ano, opět se mi potvrdilo již zavedené dogma, že Řezník je zkrátka renesanční umělec s nevídaným citem pro detail. I zde totiž dostaneme neuvěřitelnou nálož epicky nekorektního humoru, jenž je citlivě naroubován na příběh tří chlapců, kteří se svérázně vyrovnávají se svými letními láskami na Ibize východu. Všechno od příběhu, scénáře, hereckých výkonů a gagů (nečekaně eskalující dance battle) zde funguje jako fekáliemi a mateřským mlékem dokonale promazaný stroj, takže se před Vámi na ploše čítající 100 minut rozprostře vytříbeně sofistikovaná podívaná, jaká nemá v našem zasmrádlém tuzemském rybníčku obdoby. Pokud tedy máte rádi hudební, herní či právě filmovou tvorbu tohoto extrémně talentovaného člověka, vězte, že Párty Harder – Summer Massacre je tím nejlepším, co nám Řezník (zatím) nadělil. Už teď se vážně nemohu dočkat, s čím dalším přijde příště! (Viděno v kině CineStar Čtyři Dvory České Budějovice) ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • Na Shit party si jeden z účastníků objednává koktejl Alpský ryzlink. Jedná se o víno smíchané s francovkou Alpou. Tento koktejl doporučuje v prvním díle třem kamarádům bezdomovec zvaný Derviš. (Diego75)
  • Hlavní postava Miky (Jiří Bohatý) natočil scénu, kde je za háky v zádech vytahován ke stropu (tzv. body suspension). Ta však nebyla ve filmu použita. (Gandalf42)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama