Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina mladých lidí z České republiky a Slovenska si bude ve vile na Kanárských ostrovech nejen užívat slunce, moře a společných úkolů a her, ale pod dohledem televizních kamer hlavně hledat lásku svého života. A když se k tomu na konci přidá i pěkná výhra, je jasné, že bude o zábavu postaráno. Diváci v “přímém přenosu” sledují, jak se lidé zamilovávají se všemi vzestupy a pády, se všemi emocemi, které s sebou láska přináší. V každé epizodě jsou jejich vzájemné vztahy testovány, protože tomu, kdo není spárovaný nebo je spárovaný jen účelově, hrozí, že bude muset luxusní vilu opustit. Love Island je žhavá reality show plná zábavy, slunce, romantiky a hledání lásky v ráji! (TV Nova)

(více)

Recenze (154)

DavidDizzer odpad!

všechny recenze uživatele

Je jedno, jestli uvidím verzi pro Slováky nebo pro Čechy, obojí je strašná s**čka. Chlapi tam jsou chlapi čistě jen z pohledu postavy, kterou musí mít samozřejmě všichni vysportovanou, vyrýsovanou a svalnatou. Pochopil jsem, že jde vlastně pouze o vzhled, protože nikdo s normální postavou, ne-li s postavou žádného atleta ale klidně i jak se říká medvěda, tam zkrátka neuvidíte. O to více pozorujete alespoň rozum, protože to je tak jediné, co tam lze vlastně hodnotit. Bohužel i tak mi to přijde, že tam jsou samí narcisové, s velmi vysokým sebevědomím, tedy že vědí, že jsou atraktivní a můžou mít každou slečnu, která je v okolí. Přijdou mi tedy v konečném výsledku méně "mužní", protože někdy je jejich přílišná péče hodně vidět, jedná se tedy spíše o metrosexuály, s dokonale souměrným a upraveným obočím, vlasy, vousy, zkrátka všechno perfektně vyladěné a dokonce i nabarvené. O grymasech přesvědčující mě o tom, že si o sobě hodně myslí opravdu dokazují, že umí zaujmout pouze atraktivitou. Neříkám, že tam měli dát i někoho ošklivého bez sexy postavy, ale když tam vidíte chlapy tak vyumělkované k dokonalosti, působí na mě spíše až nedokonale povýšeně a nemužsky. Ženy to samé, avšak tam se alespoň najde nějaká, která není "dokonalá" a je víceméně i přirozená, tedy žádné prodloužené vlasy, dlouhé barevné nehty, botox, zmalovaný ksicht, pár takových se tam našlo, ale velmi vzácně. Celé je to tedy pouze o vzhledu, atraktivitě a díky tomu jsou všichni tak nějak více povýšení, že jsou nejlepší a to na mě vůbec nepůsobí dobře. A to vůbec nezávidím, respektive takto může vypadat mnoho lidí, pakliže si vysportují postavu a péčí se vypylují k dokonalosti. Žádný sympaťák, dobrák s mozkem v hlavě tam ale opravdu není. Raději žádný krasavec nebo žádná krasavice, ale s mozkem v hlavě, bez přehnaného sebevědomí, to jsou pro mě lidi, kteří mohou ve společnosti vyniknout nejlépe. No prostě raději si pustťe film, kde se dokonalé polonahé postavy objevují také, protože to Vás bude alespoň bavit... ()

Mouzon odpad!

všechny recenze uživatele

esence zvrácenosti, kterou jsme nepotřebovali, ale kterou si zasloužíme… pokud v lidstvu veškeré zbytky elánu k usilování o nějaké “lepší zítřky” nestihli zadusit Trump a podobní, tento opus zdvihá pochodeň zmaru a dokonává práci za ně… Leibniz tvrdil něco v tom smyslu, že náš svět sice není a nikdy nebude dokonalý, ale je to ten nejlepší z možných světů – kdyby viděl LOVE ISLAND, netvrdil by to… ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

„Nevím, jestli tohle je správná cesta, víš. Já chci prožít jako svoji lásku, víš, nechci jako kazit tvoji lásku!“ Kucííí skočí do fitka, holky zase vyměnit plavky za ještě titěrnější. Parta z plakátu údajně hledá lásku. Nehledá. Hodlá se jen zviditelnit (kdo ví před kým asi) a ideálně odejít s tučnou výhrou domů. Tak či onak začíná boj o přežití. Dokáží se sami najíst? Nespadne na některého z nich činka? Zvládnou přečíst textovku, když v ní bude nějaké cizí slovo? Bude jejich outfit dostatečně provokativní? Utáhne jejich srdce příliš velký nápor emocí? Zvládnou počítat do dvou, aby se mohli spárovat? ()

giovanni3 odpad!

všechny recenze uživatele

Dle očekávání partie nakynutych machyrku, kteří samo hledají vztah, lásku, věrnost... A na druhé straně až namyšlené ženy, které hledají totéž. Přijde mi to jako sraz steroidů a zlatokopek. Řeči jsou dost o ničem, alá Like house. Vše oděné do hávu USA style party, aby to působilo "draze"... Top, ale je jak každý z těch "geroju" pomalu brečel, když si jej neznámá baba nevybrala.. no nevím... Dávám odpad. ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že mě nic horšího než LIKE HOUSE tenhle rok už v televizi nepotká. Teď už vím, že jsem se mýlil. Love Island laťku sraček posunula zase o něco níže. Ono by to možná bylo koukatelné, ale to by tam nova nesměla nasadit bandu plastických primitivů, kteří jsou tak "vzhledově dokonalí" až jsou odporní. Moderátorka je taky vrchol nesympatičnosti, ale vlastně tam docela zapadá.. Vydržím ledacos, dokonce i u toho LIKE HOUSE jsem viděl všechny díly, ale na tohle vážně nemám. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Do jedné z řad se přihlásil i vítěz druhé řady Survivor Česko & Slovensko (od r. 2023) Tomáš Weimann (ještě před svým účinkováním v ní). Prošel castingem a byl osloven, zda by se do již probíhající show připojil jako tzv. bombshell. Po předložení jeho podmínek už se mu nikdo neozval. (Olík)
  • Všichni účastníci ve vile mají telefony značky Vivo. (TheSlezy)

Reklama

Reklama