Reklama

Reklama

Pojďte pane, budeme si hrát - Série 1 (1965) (série)


Jak jeli k vodě (S01E02)

(epizoda)
  • USA How the Bears Went Swimming
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1965, 12 min

Obsahy(1)

Druhý díl šestidílného seriálu. Medvědi jedou k vodě, a velký medvěd je hodný a udělá ze sebe auto pro malého medvěda. Jenže co všechno to sebou přináší, to by byl malý medvěd radši, aby šli pěšky. Epizoda přesně jako ze života. Kdo má alespoň jednoho sourozence nebo má možnost pozorovat malé děti při jejich hrách, dokáže se vžít do jedné z obou rolí. (grerar)

(více)

Recenze (34)

grerar 

všechny recenze uživatele

Velkej medvěd je tady obzvlášť velká sviňa. Zpočátku to tak nevypadá, ale pak se to rozjede. Jako bych viděl mé dva synovce... (5 a 3 roky) ()

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Trošku nostalgie. Když jsem byl mladší, tak jsem tuto dvojici vykutálených medvídků sledoval opravdu rád. Dodnes si pamatuji některé díly a mohu s klidem říci, že jsou lepší než dnešní pohádky a další různé zpatlaniny. ()

honzic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Medvědy jsem nikdy moc nemusel, ale přiznám se, že ta animace a postavy byly dělány docela vtipně a umění Pojara je nutné ocenit, i když to není můj šálek kávy. Hodnocení: 70 % ()

MtS 

všechny recenze uživatele

Asi nejdrsnější díl ze všech "Pojďte pane, budeme si hrát". Velkej medvěd tady zšikanuje malýho tak, že to skoro přestává být hezký. Když on ten malej se tak roztomile vždycky nechá... "Brzdu, ale honem!"... Jo jo, tahle hra byla ze všech nejvypečenější. ()

VDude 

všechny recenze uživatele

To dr. Orlok: V komentářích k celému seriálu si několik lidí stěžuje, že to na ně působí depresivně. I já jsem to jako děcko spíše neměl rád, teď mi došlo, že to může být třeba tou podprahovou reklamou, cca. 4:21, poté, co dá "autu" žvýkačku a začne mu pomalu nafukovat kolo - Hlasuji pro MÍR!!!, kromě toho taky například roztodivné "skoronápisy" na pozadí (ty jsou však myslím v ostatních dílech). ()

Reklama

Reklama