Reklama

Reklama

VOD (1)

Manželský pár si pořídí vysněný dům. Po tragickém vloupání se ale otřesená žena pustí do pátrání a zjistí, že skutečné nebezpečí teprve přichází. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Technicky průměrně zvládnutý film s hodně neoriginálním a tuctovým obsahem, který nemá prakticky čím překvapit. Nulová snaha tvůrců o inovaci klasické šablony se nekoná, herecky film není žádná sláva a závěr je předvídatelný až hrůza. Žádná nekoukatelná katastrofa, ale současně nic, co byste museli vidět, zejména když poslední dobou netflix vydává jak na běžícím páse - tohle můžete s klidem vypustit a ještě budete rádi. ()

Sopholojong 

všechny recenze uživatele

V prvej polovici vtahujuca "home invasion" a jej vysetrovanie, neskor twistova facka s tisickrat videnym predtym. Freida Pinto ako krasna psychologicka a solidna herecka v uplne nepotrebnom filme, ktory sa hodi mozno tak po tazkom pracovnom dni na zaspatie. Netflix mi svojou tvorbou (cest malym vynimkam) sakramentsky zacina pripominat skrachovany Hallmark. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jediným důvodem, proč bych mohl Intrusion někomu doporučit, je uhrančivá ultrasexy Freida Pinto, kterou zbožňuji už od Milionáře z chatrče, každopádně na takový důvod lze ale utáhnout asi jen maximálně tak čerstvého puberťáka, který si u ní bude leštit tyčku, čímž mu ale vše ostatní z toho film bude tak nějak dost ukradený, což ovšem vážně nebude žádné velké neštěstí, jelikož se celkově nejedná skutečně o nic jiného, než o nejtuctovější a nejpředvídatelnější thriller, co si snad pamatuji, a to navíc už zhruba tak od třicáté minuty, kdy i nezkušenému obecenstvu bude jasné, kdo, co a jak, za což každopádně krom otřepaného scénáře může i zásadní měrou tvůrčí nenápaditost a vlastně i netalentovanost a neschopnost čímkoliv diváka překvapit, zaujmout, či alespoň nějak částečně výslednou pointu zahalit, což se zde ovšem ani zdaleka zkrátka nepovedlo. Tím samozřejmě pak celý film naprosto postrádá napětí, o nějakou atmosféru se tu jinak radši ani nepokoušeli, postavy jsou též vesměs nezajímavé a tuctové a co se Logana Marshalla-Greena v jedné z hlavních rolí týče, jeho přehrávání zde snad nemá obdoby, hodně, hodně nepovedený výkon. Celou podívanou navíc doprovází i dost až trapných scén, postrádající vůbec smysl své existence, nehledě na to, že vše zde použité už bylo všude jinde viděno tolikrát, až bych se styděl se snad i pod to jako tvůrce vůbec podepsat. Alespoň trochu to celé tedy zachraňuje svižnější spád a zmiňovaná Freida, jinak se ale vážně jedná o vyloženě slabý thriller. ()

Tr0nic odpad!

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery. Predstavte si, že pracujete na stavbe domu, kde majiteľa podozrievate z únosu vašej dcéry. Prídete ho večer pozrieť, ale o miestnosti kde je vaša dcéra ani len netušíte. Nemáte o nej šajnu, aj keď je veľká ako celý dom a zrejme sa tam vybudovala sama, prípadne na nej pracovala konkurenčná firma paralelne s vašou. To že je celý film úplný cringe a do žánru neprináša nič nové ani nehovorím. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Opět onen rozpor, který u novějších filmů často pozoruju: slušná filmařina (kamera, hudba) kontra přihlouplý příběh, který ani nestojí za komentování (že by docházeli schopní scénáristi?) a nepřesvědčiví herci. Hlavně Aranka, která je sice pěkná holka, úplně jak z indický telenovely, ale jejíž herecké schopnosti jsou... jak z indický telenovely. Pobavil mě aspoň její hazbend, jehož finální kreace definitivně zešílevšího psychopata s trhanou a klátivou chůzí byla tuze humorná (ovšem jestli chtěně nebo nechtěně, ví jenom Bůh a rejža). ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen v Albuquerque v Novém Mexiku. (SONY_)

Reklama

Reklama