Reklama

Reklama

VOD (1)

Manželský pár si pořídí vysněný dům. Po tragickém vloupání se ale otřesená žena pustí do pátrání a zjistí, že skutečné nebezpečí teprve přichází. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

mira.l 

všechny recenze uživatele

Asi nejsem sám, komu ten pán připadal lehce divnej už od samýho začátku. Na neokoukanou Indku se koukalo celkem dobře, ale to je asi tak všechno, jinak poměrně dost slabé. Luxusní domeček s atomovým krytem v suterénu, upraveným pro poměrně nevšední účel... když se to objevilo poprvé, ta jedna stěna s těma hákama/okama mi připadala jak chladící boxy v márnici, docela jsem si chvíli myslel, že odtud bude Mia vytahovat jednu mrtvolu za druhou...no tak nic no... Taky mi nějak uniklo, kdy a jak Bryan (Bryan se jmenoval, že jo? Viděl jsem to včera a už si to nějak nepamatuju) unesl tu holku. Inu, Netflix... Úplná zhovadilost kategorie "nekoukatelné" to nebyla, ale jednou zcela stačilo. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Technicky průměrně zvládnutý film s hodně neoriginálním a tuctovým obsahem, který nemá prakticky čím překvapit. Nulová snaha tvůrců o inovaci klasické šablony se nekoná, herecky film není žádná sláva a závěr je předvídatelný až hrůza. Žádná nekoukatelná katastrofa, ale současně nic, co byste museli vidět, zejména když poslední dobou netflix vydává jak na běžícím páse - tohle můžete s klidem vypustit a ještě budete rádi. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nebol to márny film, páčil sa mi, prišlo aj napätie. Jediný, ale závažný, problém je obrovská predvídateľnosť tohto filmu. Pretože ten herec je taký mastný a úlisný, že vám je od začiatku jasné, kto v čom bude mať prsty, kto bude ten záporák. To je veľká kástingová chyba, mali tu angažovať niekoho menej nápadného a našiel by sa priestor aj na prekvapko. ()

pollstro 

všechny recenze uživatele

V rámci svého žánru ničím překvapivé, řídící se předem jasně dané tvůrčí šablony a jednoúčelovosti thrillerového dramatu, které začíná působivým vloupáním, které je strůjcem následného postupného odkrývání záhadného příběhu zbohatlého manželského páru v útrobách luxusně-atraktivního a vysněného prostředí moderního domu. Celková zápletka příběhu časně demaskuje své záměry a lehce zkušený filmový nadšenec velmi brzo zjišťuje jeho snadnou předvídatelnost, která jednoduše ubírá na celkové efektivitě, ale i přesto si takto neoriginální film neustále drží své patřičné kvality skrz sympatickou hlavní hereckou dvojici a působivé bohaté prostředí, jenž je neustálým nositelem pocitu napínavosti a snadno přístupné komerční zábavy. Závěrečné odhalení obsahuje skvělé obrazové sekvence za pomocí kamerových twistů, které jsou aspoň jakýmsi důkazem tvůrčí hravosti tvůrců, která bohužel padá se zbytečně přepáleným závěrem, který není schopen nabídnout zcela nic nového, či originálního, co by se aspoň trochu distancovalo od naprostého filmového žánrového klišé. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Psycholožka a architekt. Mladí a úspěšní. Do vysněného domu se přestěhovali před dvěma měsíci. Do malého města přišli z Bostonu, kde byli zavaleni prací. Jednu z nocí ovšem naruší nevítaná návštěva tria kriminálníků. Vyřešit nečekaný problém pomůže manžílkovi pomůcka schovaná v sáčku v květináči. Prostě další útok na jednu z jistot, že u sebe doma bychom se měli cítit nejbezpečněji. Zatímco on se tváří, jako by se nic nestalo, ona se nemůže soustředit ani na krájení zeleniny. A o nočních vetřelcích začne shánět na vlastní pěst bližší informace. Možné SPOILERY. Předvídatelnost má zelenou, úlisný manžel představuje solidní castingový přehmat (tím ale neříkám, že Logan Marshall-Green hraje zle), kdy každému je hned jasné, oč tu asi běží. A suvenýr bostonských hodin ještě sehraje svou roli. Není to home invasion, jak by se mohlo zdát, ovšem domov se stane důležitým prvkem. Jenže výsledek není ani napínavý a už vůbec ne myšlenkově podnětný. Freida Pinto je sice pořád kočka, ale asi by měla vrátit diplom, když si ničeho u klíčové osoby svého života za 12 let společného soužití nevšimla. Za mě další ospalá a prázdná záležitost od Netflixu. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen v Albuquerque v Novém Mexiku. (SONY_)

Reklama

Reklama