Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie režiséra Petra Nikolaeva plná rodinných a partnerských zmatků. Její hrdinové si uvědomí, že když se ze tří rodin stane jedna velká, budou potřebovat pořádný plán. Plán, jak přežít současné i minulé partnery, všechny děti v rodině, ať už jsou jejich nebo ne, plán, jak se v tom všem neztratit a udržet si zdravý rozum. Život si ale většinou dělá, co chce... a co nečekáte. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (152)

vinducha 

všechny recenze uživatele

Podepsal bych se pod to , co píše DJ Kritik , nepřišlo mi , že to má scenář uceleného filmu , ale je to spíš takové hop sem , hop tam, a docela bída je , když polovička scének , které by měly být ftipné , tak jsou spíš velice trapné . Jenže jak často hlásim , točej se tu daleko horší veledíla a tohle se na 1x s nejbližší osobou zvládnout dá . Ale , že bych to ještě někdy viděl , to asi hodně těžko. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Když člověk vidí filmy jako Střídavka, musí si povzdechnout a smutně prohlásit: „Zlaté Ženy v běhu!". V tomhle případě sice nejde o úplné dno české komedie, kterým je třeba Langošův Chlap na střídačku, ale není to zábavné, příběh je absolutně o ničem a konec? Ten tak nějak vypovídá o tom, jak zbytečný ten film je. ()

Reklama

hlava81 

všechny recenze uživatele

Já i žena jsme se bavili. Pokud tomu někdo dává jednu hvězdu, tak měl asi přehnaná očekávání. Já šel na českou nenáročnou komedii se solidním hereckým obsazením a přesně to jsem dostal. Za mě herecky v pohodě. Vtipné taky bylo. Srovnám-li to třeba s Hádkovými, tak u Střídavky jsem se bavil více. 7/10 s klidným srdcem. Až to půjde v TV, dám si to rád znovu. ()

Eddemi 

všechny recenze uživatele

Niekde na pomedzi 2-3 hviezd. Sem-tam to bolo vtipne, sem tam padlo nejake mudro a ked sa clovek ozaj odprostil, tak to bolo aj fajn. Neviem, ale na druhu stranu mi nepride OK, ked sa divak musi sam seba upozornovat, aby moc nepremyslal, aby kaslal na to ze to nedava zmysel, aby si nevsimal ze male dieta je obcas babika a ze je to proste vidno. Ze nieco je fakt na rychlo splieskane len aby bolo. P. Holubova hrava super, ale s jej energiou uverit alzhaimerovi? Ja neviem, ale cely cas som mala pocit, ze si zo  vsetkych robi srandu. A vlastne velmi malo v tom davalo realisticky pohlad. Skor to boli take gagy, kde si fakt nemozete vsimat nic a len si zobrat pointu. (od sanitarov, cez fungovanie porodnic, reakcii na potrat, dovodu na to preco sa stat mladym rodicom, cez "umele" kozy, po super vylet v sestonedeli az neviem co vsetko.) Ako fajn, ale vypnite mozog :D ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

S hereckým potenciálem (Hofmann, Polívková, Holubová), který tento film měl, se dalo vymyslet a natočit mnohem více humorných scén a zápletek. Film se jmenuje Střídavka, ale o děti a jejich "střídavou péči" jde v tomto snímku zcela okrajově a pokud by tam ty děti ani nebyly, nic závratného by se nestalo. Na začátku je sice jakási myšlenka online kalendáře, podle kterého by se měly děti střídat, ale tento potenciál na humorné situace je postupem času úplně ztracen a film přejde do zaběhnutých vztahových problémů dospělých. Celkově jde o nenáročnou komedii, kterou si už kvůli Evě Holubové a její scéně v porodnici, pustím klidně někdy v budoucnu znovu. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach Prahy a na zámku Štiřín. (dyfur)
  • „Střídavka by měla být zábavná, břitká, chytrá v dialozích, občas dojemná. Na lehkých nohách. Vůbec by pak neměla být blbá. Doufám, že taková bude. Věřím, že ze střižny vyleze komedie, za kterou se nikdo nebudeme muset ani omlouvat, ani stydět,“ uvedl před uvedením filmu Martin Hofmann. (SONY_)
  • „Střídavka je komedie, ale chtěli bychom ve filmu obsáhnout různé emoce, neměla by to být jen legrace za každou cenu. Ve své náladě by se film měl podobat třeba Báječným létům pod psa (1997). Věřím, že příběh Střídavky bude divákům blízký, ať už ji sami řeší nebo řeší jen jednu rodinu nebo jen vztah se svým partnerem. Když jsme scénář poslali Martinovi Hofmannovi, nejen že roli vzal, ale přišel se spoustou připomínek a nápadů,“ uvedl režisér filmu Petr Nikolaev. (SONY_)

Reklama

Reklama